Apartament 2 camere, Dealul Cetatii, pretabil pentru regim hotelier

70.000 € (1.273 €/mp)
  • Brasov, Cetatea
  • ID proprietate: RMX15185
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă55 mp suprafaţa construită68 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+4E+Pod băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la13.04.2018

Descriere


Va invit sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, un apartament situat in una dintre cele mai frumoase zone ale Brasovului. Cu o suprafata totala de 68 mp din care 55 mp utili ai apartamentului si 3 mp ai terasei, imobilul a fost gandit pentru a satisface exigentele oricarei familii, indiferent de componenta acesteia iar modul in care a fost compartimentat il face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator.
Camerele sunt foarte spatioase, pozitionate catre Sud-est, dormitorul matrimonial dispune de iesire pe terasa apartamentului.
Camerele sunt mari si bine impartite dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern, fiind gandit pentru inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier.
Dealul Cetatii este o zona situata in centrul orasului Brasov, fiind apropiata de zona istorica, precum si de parcul central "Nicolae Titulescu"
Celor interesati de apartament, le transmit ca acesta este liber la vanzare, ca este disponibil pentru vizionari incepand de astazi si ca ii astept cu drag sa vada o proprietate deosebita.
Pentru detalii si vizionari, ma puteti contacta via e-mail sau telefon.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare