Apartament 2 camere Ansamblul Toronto Residence

62.857 € (911 €/mp) TVA inclus
  • Timisoara, Torontalului
  • ID proprietate: RMX11504
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă69 mp suprafaţa construită75 mp camere2 etaje6 / P+6E băi1 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la29.12.2017

Descriere


REMAX Gold va ofera spre vanzare, comision 0%, la pretul 1020 Euro/mp util cu TVA inclus, aprtament doua camere amplasat în zona de nord a Timișoarei, la 2 km de zona centrala a orasului Timisoara, pe Calea Torontalului in complexul rezidențial Toronto îmbină perfect esteticul cu funcționalitatea și stilul de viață lipsit de griji. Ansamblul rezidențial dispune de multe modele de apartamente fiind complet finisate la predare, într-o locație cautata, în apropierea grădinițelor, aproape de supermarketuri și centrul de afaceri Vox Technology.
Apartamentul este decomandat fiind compus dintr-un hol spatios cu acces la dormitor, baie cu geam si la livingul si bucatria open-space cu suprafete foarte generoase. Apartamentul este foarte spatios si luminos avand geamuri panoramice ( suprafata viitrata fiind una generoasa ) si fiind orientat spre Sud Vest.
Apartamentul este intabulat, blocul este locuit in proportie de 90 %, fiind printre ultimele apartamente de vanzare la acest pret pe mp.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare