Apartament 2/3 camere | Euroil | Comision 0% | Dezvoltator

45.000 € (900 €/mp) TVA inclus
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX16960
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă50 mp suprafaţa construită70 mp camere3 dormitoare2 etajeParter+1+2+3 / P+3E+4Th băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la18.07.2018

Descriere


Vă oferim o oportunitate unică, direct de la dezvoltator, cu comision 0%, cel mai nou proiect rezidențial din zona Sibiu - Cireșica, Hipodrom 4, cu caracteristici arhitecturale deosebite și cu suprafețe generoase pentru cele patru tipuri de apartamente.

Cel mai accesibil dintre apartamente are o suprafață de aproximativ 42 de metri pătrați (din care o logie inclusă în suprafața utilă), cu un preț de 35.500 euro la plata cash. Cele două camere oferite au o suprafață interioară de 39,43 metri pătrați, asigurând o distribuție echilibrată a spaților și un flux ideal între camere. Apartamentul are vedere către ambele fețe ale blocului, baia dispune de geam, iar zona de zi, cu living și bucătărie, acoperă peste 20 de metri pătrați, fiind posibilă și o separare a celor două încăperi, realizată de constructor, fără costuri suplimentare.

Apartamentele de 50,5 metri pătrați pot fi compartimentate în 3 camere sau în 2 camere foarte generoase, cu bucătărie separată, după preferințe.

Apartamentele de la etajul al doilea vor avea în plus și o mansardă generoasă, care dublează practic suprafața locuinței. Prețul este cu 7.000 de euro mai mare decât apartamentelel de la parter și etajul 1, proprietarul beneficiind la acest preț de ziduri despărțitoare în mansardă, finisaje la nivel de izolație cu vată minerală și rigips, instalații electrice și de apă, compartimentare cu rigips după preferințe.

Apartamentele se livrază la sfârșitul acestui an, cu finisaje la gri avansat, fiind utilizate materiale de înaltă calitate, cărămidă Porotherm, ferestre PVC Rehau sau similare, țiglă Bramac. Fiecare apartament primește gratuit un loc de parcare.

Pentru mai multe informatii este nevoie doar sa ma contactati la numarul de telefon 0761 966 962 !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare