Ap. cu 3 camere decomandate și 2 balcoane | 75 mp | 0% Comision

67.500 € (1.055 €/mp)
  • Sibiu, Tilisca
  • ID proprietate: RMX17327
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă64 mp suprafaţa construită80 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+2E băi1 anul construcţiei2015 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


Cine?
RE/MAX Professionals recomandă spre cumpărare, cu comision de 0%, apartamentul cu 3 camere și 2 balcoane spațioase, pentru toate vârstele, nevoile și dorințele oricărui client!


De ce?
Pentru că poziționarea imobilului îți aduce zilnic liniștea de care ai nevoie, la câțiva pași de o plimbare relaxantă în cel mai verde parc al Sibiului, Sub Arini și, totodată, prezența imediată în cele mai importante zone ale orașului, Ștrand, Mihai Viteazul sau Centrul Istoric prin drumul asfaltat și fluiditatea traficului din zonă!

Ce oferă apartamentul?
Nici mai mulți și nici mai puțini de 64 de mp utili complet mobilați, situați la etajul 1, împărțiți într-un living cu bucătărie, o baie cu nelipsita fereastră și două dormitoare de îți este drag să te odihnești, în care îți poți desfășura orice activitate planificată fără să te simți presat de zidurile care parcă tind să îți fure aerul! Și dacă totuși se întâmplă, cele două balcoane închise, de 11 mp, geamurile mari și aerul curat din zonă te vor elibera de tot stresul acumulat!


Cum poate fi achiziționat?
Înțelegem oamenii, astfel îl poți cumpăra atât cu credit, cât și cash, bineînțeles! Desigur, asta însemnând să îți placă și să îți vezi viața acolo în el!


Dacă te-ai decis nu ezita și apelează la Dragoș Luca (0771043765) sau Gabriel Cristea (0745047786), vei primi toată informația pe care o dorești și vei fi tratat cu cel mai mare profesionalism, doar suntem Professionals!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare