Ap 2 camere - Ansamblul Hermannstadt 3! 0% Comision

31.500 € (851 €/mp)
  • Sibiu, Sud
  • ID proprietate: RMX18322
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă37 mp suprafaţa construită51 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+3E+4R băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Remax Professionals va proune spre cumparare in Ansamblul Rezidențial Hermannstadt 3, direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%, apartamente cu 2 camere, cu preturi începând de la 29.500 Euro

Daca iți dorești sa locuiești într-un ansamblu re zidențial modern, poziționat într-o zona cu o dezvoltare ascendenta, construit cu materiale de calitate superioara, cu firme de construcții profesioniste, Hermannstadt 3 este ceea ce cauți.
Ansamblul Rezidențial Hermannstadt 3 este realizat după cele mai moderne principii arhitecturale. Unitățile locative sunt adaptate stilului de viata contemporan. Dezvoltatorul proiectului, după mai multe ansambluri realizate cu succes în Sibiu, vine în întâmpinarea omului modern cu un stil de viata diferit, cu nevoi diferite, cu asteptari mari care trebuiesc depășite.
Apartamentele dispun de :
- Living + Bucătărie / Dormitor / Balcon / Baie
- Loc de parcare inclus în preț
Apartamentele vor fi predate la stadiul de gri avansat cu centrala termica proprie ,calorifere, geamuri termopan, Vas WC+ lavoar ( garantie 2 ani) .
Ansamblul este amplasat într-o zona în plina dezvoltare pe strada Tiberiu Ricci,
Termenul de predare va fi la sfârșitul anului 2018 sau în eventualitatea unor fenomene meteorologice neprevazute la începutul anului 2019.
Apartamentele pot fi achiziționate atât cu plata în avans cat și cu Credit Ipotecar , Rate Dezvoltator sau Prima Casa.
In ansamblu avem disponibile mai multe tipuri de apartamente la diferite etaje ( Oferta valabila în limita stocului disponibil ).
Beneficiază de reducerile de sezon !
Pentru mai multe informatii legate de apartamentele reprezentate Remax va rog sa ne contactați la Tel 0752753598

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare