Teren Bartolomeu, Str Hans Eder, 2067mp

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Brasov, Bartolomeu - vezi locația pe hartă

ID: RMX29979
  • Supr. teren: 2067 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Tip teren: Construcții
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Clasificare: Intravilan
  • Deschidere la: Șosea
  • Construcție aprobată: Nu
  • Lungime deschidere stradă: 16.91
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
Descriere proprietate

Compania RE/MAX Central va propune in vederea achizitiei in sistem de reprezentare exclusiva cu comision 0% de la cumparator un teren in suprafata de 2067mp situat in cartierul Bartolomeu, str Hans Eder(intre str Lanii si Plugarilor). Accesul la teren se face pe strazi asfaltate pana pe teren (str Lanii->Hans Eder->Candid Mustea->Constantin Leca) dar si din str Hans Eder (asfalt pana la app 30m de teren).
Terenul este ingradit cu stalpi si gard metalic pe tot perimetrul acestuia.
Zona este de constructii noi, cu regim de inaltime max P+2E. Fiind inconjurat de constructii cu regim mic de inaltime terenul are o priveliste panoramica asupra tuturor muntilor care inconjoara Brasovul (Masivul Tampa, Postavarul, Piatra Craiului, Magura Codlei).
Terenul este situat la app 4km de Centrul Istoric al Brasovului si se adreseaza acelei categorii de clienti care doresc o oaza de liniste departe de vacarmul urban dar in acelasi timp aproape de toate facilitatile orasului. Terenul este pretabil si unei dezvoltari imobiliare (case insiruite, duplex-uri, mic ansamblu rezidential).
Proximitatea centurii ocolitoare a municipiului Brasov (la app 1,3km) asigura un acces facil catre toate zonele Brasovului si localitatile invecinate.
Din punct de vedere urbanistic terenul se incadreaza in zona M3a- subzona mixta, in afara zonei protejate, avand urmatorii indicatori urbanistici:
- pentru cladiri cu Regim maxim de inaltime= P+4E-6E, avem un POT=35% cu posibilitatea acoperirii restului curtii cu cladiri cu maxim 2 niveluri(8m) pana la POTmax=60%, CUT max=2,9
- pentru cladiri P+2E-3E (locuinte individuale si case de vacanta) avem un POT max=40% si CUT=1,2(pt P+2), CUT=1,6 (pt P+3)
- locuinte colective si pensiuni POT max=35%, CUT=1,05 pt P+2E si CUT=1,40 pt P+3E
- pentru constructii specializate(birouri, minimarketuri, mica productie si depozitare) avem POT max=60% CUT max=2,4 si CUT volumetric max=8,5
Pret: 40 EURO/mp

Exista posibilitatea achizitionarii parcelelor invecinate pentru marirea suprafetei.

Pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de email afisate.
email: [email protected]
Tel: 0722-820.684
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.