Hotel de vanzare DARMANESTI VALEA UZULUI, jud. BACAU

Hotel/pensiune 46 camere vanzare in Bacau, Darmanesti, Sud-Vest - vezi locația pe hartă

ID: RMX111984
EXCLUSIVITATE

Preț de vânzare:
2.400.000 €

T: 0371788427
 • Camere: 46 camere
 • Supr. teren: 10898 mp
 • Supr. construită: 3586 mp
 • Unitate Suprafață: mp
 • Reper:
 • Disponibilitate: Imediat
 • Etaj: Demisol+Parter+1+Mansarda / D+P+M
 • Suprafaţă utilă: 2868.8 mp
 • Tip construcţie: Cărămidă
 • Alte caracteristici spațiu comercial: Sistem de ventilație
 • IT&C: Internet, Telefon
Descriere proprietate

Va invit sa cunoasteti HAN POIANA UZULUI SPA & WELLNESS RESORT, un obiectiv care cu siguranta va deveni emblematic pentru intreaga zona a Vaii Trotusului si a Moldovei.

Modernizarea in totalitate a DJ 123 spre judetul Harghita, proiect aflat in desfasurare, va face si mai accesibila Valea Uzului, atat dinspre Moldova cat si dinspre Ardeal prin Miercurea Ciuc. Primaria Darmanesti are un plan maret si realizabil de transformare a unei parti importante a zonei intr-una cu facilitati diverse de agrement. 

Prin finalizarea lucrarilor, acum executate in proportie de aproximativ 80%, hotelul va deveni principala facilitate turistica din zona, avand ca centru al atractiei turistice Valea Uzului cu lacul si barajul. 

Complexul turistic este format din trei corpuri principale destinate cazarii si  zonelor de restaurante (corpurile A, B si C), un corp barbeque si un corp birouri-administrativ si spalatorie proprie.

Cladirea hotelului, cu un total de peste 55 de incaperi, are o suprafata constuita la sol de 1.793 mp, iar cea desfasurata de 3.586 mp, cu regim de inaltime D+P+E+M. Structura de rezistenta este din stalpi, grinzi si plansee din beton armat si inchideri din zidarie de BCA, compartimentari din caramida, acoperis tip sarpanta cu invelitoare tip tigla din tabla Lindab.

Corpul A este format din 16 camere duble, 5 camere single, camera centralei, holuri, terase, oficii si alte spatii.

Corpul B este format din receptie, hol intrare, restaurant, bucatarie, vestiare, terase, precum si 7 camere duble, 1 apartament, holuri si alte spatii pentru deservirea restaurantului si hotelului, oficii. 

Corpul C este format din zona SPA / piscina (cu toate instalatiile in stare de functionare), vestiare, sala de conferinta, restaurant /sala de mese, oficii, terase, precum si 14 camere duble, 3 apartamente, holuri si alte spatii. Corpul C, prin spatiile generoase de cazare, precum si dotarile care exista sau pot fi amplasate, poate obtine o clasificare superioara de 4* sau 5*. 
 
Corpul Braserie-Barbeque, are o suprafata construita la sol de 293 mp si un regim de inaltime P+M. Este amplasat intre terenul de sport / tenis si piscina exterioara, pe care este proiectat sa le deserveasca. 

Hotelul dispune de instalatie de captare a apei din lacul de acumulare inclusiv statie de clorinare, energie electrica cu post de transformare de la reteaua nationala, fosa septica si statie de captare si epurare a apelor uzate. 

Cu o suprafata de teren de 10.898 mp, locatia poate deveni unica in acest perimetru, putandu-se astfel dezvolta o afacere inteligenta si o intreaga industrie a turismului de agrement, de afaceri si a turismului de evenimente. 

Cine va achizitiona aceasta locatie va fi principalul promotor al turismului in Valea Uzului si unul dintre cei mai importanti din zona montana a Moldovei. Turismul se reaseaza in Romania si in zone mai putin ublate dar fermecatoare ca peisaje.

Va astept la VIZIONARE.

Video prezentare