Antecontract/Rezervare/Vanzare apartament cu 2 camere, constructie noua.

52.000 € (1.000 €/mp)
  • Brasov, Tractorul
  • ID proprietate: RMX4561
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă52 mp suprafaţa construită62 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+4E băi1 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Va propun spre vanzare un apartament compus din 2 camere, structura decomandata, situat in cartierul Tractorul, pe Str. Iosif Silimon.
Apartamentul are in componenta un hol spatios, bucatarie mobilata si utilata modern, living, dormitor, ambele mobilate si utilate complet, baie cu jacuzzi si geam mare de aerisire, plus balcon inchis in termopan cu suprafata de 5 mp.
Apartamentul este dispus la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, are in dotare centrala termica proprie, un loc de parcare platit in incinta special amenajata, unde se intra doar cu telecomanda si si este liber la vanzare.
Cartierul Tractorul este una dintre cele mai căutate zone de către doritorii de locuinţe, acest aspect putand fi remarcat foarte uşor prin ritmul de creştere rapid şi sigur al populaţiei şi locuinţelor.
Dezvoltarea cartierului este una vertiginoasa, iar ca dovada avem investitia Grupul francez Auchan, prezent pe piata locala printr-o retea de noua hipermarketuri si prin centrul comercial Coresi, situat la 2 minute de blocul nostru. De asemenea, in apropiere avem: piata Tractorul, Parcul Sportivilor, Lidl, Patinoar Olimpic, statii pentru transport in comun, farmacii, magazine si tot ce aveti nevoie.
Pentru mai multe detalii si informatii, va stau la dispozitie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare