• CITTA REZIDENTIAL PARK 10
  Comision 0% Exclusivitate

  CITTA REZIDENTIAL PARK

  Bucuresti, Soseaua Pantelimon

  Situat în apropiere de Piata Delfinului, într-o zona aflata în plina dezvoltare și bine conectata la zonele de interes ale orașului, Citta Rezidential Park este un ansamblu imobiliar format din 4 blocuri cu 380 de apartamente. Construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranța, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, Citta oferă toate facilitățile de care ai nevoie: de la parcare privata și parc securizat, pana la spatii comerciale și locuri de joaca, unde copilul tău se va juca în siguranța, chiar sub ochii tai. Ansamblul rezidențial Citta se va dezvolta în doua etape, pe o suprafața de aproximativ 2 ha. Va cuprinde 4 clădiri cu un regim de înălțime de S+P+11 etaje din care unde vei putea alege apartamente de 2 și 3 camere, inteligent compartimentate.

  Detalii
 • Bonne Vie Residence 15
  Comision 0% Exclusivitate

  Bonne Vie Residence

  Sanpetru, Strada Macesului

  Bonne Vie Residence "La vie est faite de petits bonheurs. - Viata este alcatuita din micile placeri." Vacanta la o statiune este relaxanta, frumoasa si comoda. Imaginați-vă că trăiți într-o stațiune tot timpul, cu tot ce aveți nevoie într-un singur loc! La Bonne Vie, oferim case în stil occidental pentru familii la inceput de drum si nu numai. Amplasat intr-o zona pitoreasca a comunei Sanpetru, la numai 500 de metri de rezervatia naturala Lempes, complexul Bonne Vie ofera un peisaj majestos, si o ambianta perfecta pentru cei care isi doresc o casa aproape de oras dar in acelasi timp, linistea si aerul curat. Va oferim spre vanzare casa, singur in curte, construita pe un teren drept de 305 mp avand amprenta la sol de 75 mp. Regimul de inaltime al proprietatii este de P+M, compusa din 4 camere, 2 bai, bucatarie, loc de luat masa si are o structura total decomandata. Costructia este solida avand structura de rezistenta alcatuita din fundatie de beton armat, stalpi si grinzi de beton, peretii exteriori si interiori fiind din caramida termoizolanta Siceram, iar acoperisul este din tigla mediteraneana. Incalzirea este asigurata de centrala termica pe gaz Vissmann, termopane Ramplast 4 camere LOW-E (duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K), termosistem 10 cm EPS 80, tencuiala din nisip si ciment (fara rigips), pereti tencuiti manual şi finisaj cu vopsea lavabila, finisaje la alegerea cumpărătorului în bugetul oferit. Curtea este aerisita si cu acces auto. Variante pret : 1) Casa 120 mp utili cu 306 mp teren - 87.200 Euro 2) Casa 120 mp utili cu 500 mp teren - 108.000 Euro 3) Corp casa insiruita 120 mp utili cu 250 mp teren - 78.500 Euro 4) Corp duplex 125 mp utili cu 250 mp teren - 78.500 Euro 5) Corp duplex 125 mp utili cu 250 mp teren - 85.000 Euro

  Detalii
 • BLOOM residence 5
  Comision 0% Exclusivitate

  BLOOM residence

  Piatra-Neamt, Strada Progresului

  Detalii
 • Apartamente Sanpetru 0
  Comision 0% Exclusivitate

  Apartamente Sanpetru

  Sanpetru

  Blocurile sunt situate pe str. Galaxiei, nr. 28, la doar 7 minute de agitatia orasului Brasov.Ne-am propus sa oferim apartamente si garsoniere cu spatii utile mari, astfel incat fiecare proprietar sa-si poata amenaja locuinta dupa bunul plac.Pentru a profita cu adevarat de liniste, relaxare si peisajele superbe, proiectul va ofera si o terasa superioara, amenajata pe bloc de unde se pot admira: Rezervatia Naturala Lempes, Tampa, Postavarul , Brasovul, etc. Pe langa peisajul superb, terasa superioara este prevazuta cu Jacuzzi ceea ce va aduce un plus de relaxare si liniste orelor libere de dupa programul de munca.

  Detalii
 • ARED 0
  Comision 0% Exclusivitate

  ARED

  Arad, Strada Voluntarilor

  Detalii
 • AvantGarden 0
  Comision 0% Exclusivitate

  AvantGarden

  Brasov, Strada Lebedei

  Avantgarden 3 înseamnă locaţia de prima clasă a apartamentului dumneavoastră, în cel mai frumos oraş al României. Situat în zona de nord a Braşovului, cu acces rapid spre centrul istoric, Avantgarden 3 conferă liniştea şi siguranţa unei zone elegante, cu vedere deosebită spre munţi. Cartierul Avantgarden se întinde pe o suprafață de 25 ha. Din această suprafață, proiectul Avantgarden 3 ocupa 18 ha. Aici vor fi construite aproximativ 3500 de locuințe, în trei etape, în blocuri de 5, 7 și 8 etaje. Apartamentele sunt luminoase, cu finisaje de calitate, boxă de depozitare și loc de parcare opțional. Prima fază s-a derulat în perioada 2009 – 2014 și cuprinde 1670 de apartamente, situate în blocuri de tip L și B. În următoarele două etape, vor fi construite încă 1900 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, dar și structuri de tip duplex. Timpul alocat construcției acestor etape este de patru până la șase ani.

  Detalii
 • Toronto Residence 1
  Comision 0% Exclusivitate

  Toronto Residence

  Timisoara, Strada Augustin Coman

  Amplasat în zona de nord a Timișoarei, la 1.7km de centru și totuși ferit de aglomerația orașului, pe Calea Torontalului, complexul rezidențial Toronto îmbină perfect esteticul cu funcționalitatea și stilul de viață lipsit de griji. Ansamblul rezidențial dispune de multe modele de apartamente cu una, două, 3 sau 4 camere, de tip open-space sau spații separate, ele fiind complet finisate la predare, într-o locație convenabilă: în apropierea grădinițelor, a unui spital privat ultramodern, aproape de supermarketuri și centrul de afaceri Vox Technology, toate într-o zonă neaglomerată și liniștită. Complexul este compus din spații verzi, loc de joacă pentru copii, parc cu bănci și loc pentru plimbarea câinilor. Toate aceste locații sunt perimetral împrejmuite cu gard în scopul protejării locatarilor. Calitatea materialelor folosite atât în structura interioară, cât și pe exteriorul acesteia este superioară. Întreg ansamblul rezidențial dispune de o arhitectură modernă, care îmbină spații generoase, compartimentări inteligente și aspect luminos, iar atenția la detaliile de execuție a finisajelor determină calitatea construcției.

  Detalii
 • The Norm Tower 2
  Comision 0% Exclusivitate

  The Norm Tower

  Bucuresti, Strada Amiral Horia Macelariu

  Avem placerea de a va oferi in exclusivitate apartamente oferite spre vanzare in ansamblul rezidential The Norm Tower, situat in zona de nord a Bucurestiului, Zona Baneasa. Apartamentele “The Norm” sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri, astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte. Atentia la detalii imbina luxul cu pragmaticul, oferind viitorului proprietar un stil de viata aparte. Conceptul “The Norm” ofera numeroase avantaje, printre care amintim: parcare securizată,lift cu acces la toate nivelurile,încălzire centrală,sistem complex de iluminat exterior,interfon video la intrarea principală și multe altele pe care va invit sa le descoperim impreuna.

  Detalii
 • RIVERWOOD PARK 17
  Comision 0% Exclusivitate

  RIVERWOOD PARK

  Brasov

  Când vine vorba despre locuire, una dintre cele mai mari probleme cu care oamenii se confruntă în majoritatea zonelor urbane, sufocate în ultimii ani de expansiunea rapidă și de densitatea mare de locuire, este alegerea unor spații care să le ofere atât o calitate ridicată a locuirii și intimitate, cât și sentimentul de apartenență și identitate. În abordarea noastră am dorit sa analizăm cu atenție problemele cu care beneficiarii se confruntă în alegerea unei locuințe noi și să le răspundem prin transformarea acestora într-o bază de plecare pentru noul proiect. Contextul urban, dar în același timp retragerea față de zona de centru - istorică, ne-a oferit posibilitatea unui alt gen de abordare - a deschiderii locuințelor față de mediul înconjurător. Am înțeles necesitatea clienților noștri de a avea spații verzi, zone de relaxare și de joacă. Am lucrat cu suprafețe mari de teren, astfel încât să existe spațiu exterior pentru fiecare locuință. Prin decupajele utilizate, volumul locuinței permite pătrunderea luminii zenitale prin ferestrele largi ale zonelor de zi, deschizând astfel și vederea spre peisaj - spre munți, și realizând contactul vizual cu cerul. Locuințele sunt orientate spre 3 părți - sud, est și vest - urmărindu-se atât iluminarea naturală corespunzătoare, cât și intimitatea creată de evitarea intersectării permanente cu vecinii. Spațiile interioare sunt generoase. La parter există posibilitatea deschiderii totale a zonei de zi, spații de depozitare și cămară, iar permanenta legătură cu exteriorul se realizează prin ferestrele mari și terasa parțial acoperită. La etaj dormitoarele pot fi utilizate ca și camere de joacă, iar dormitorul matrimonial beneficiază de baie proprie și balcon. Ne-am dorit ca soluția noastră să ne apropie de natură, să aducă un aer nou pieții imobiliare actuale, și în același timp să ofere o calitate ridicată a locuirii, păstrând sentimentul de scară umană.

  Detalii
 • VIA CARMINA 5
  Comision 0% Exclusivitate

  VIA CARMINA

  Vladimirescu

  Astazi puteti alege o casa noua in Arad, in VIA CARMINA! Este un cartier rezidential modern, cu infrastructura proprie, utilitati complete si o comunitate in adevaratul sens al cuvantului! Aici gasiti case de vanzare, moderne si utile, dar si locuri de casa cu toate utilitatile. Pretul unei case de vanzare in Arad, Via Carmina, este similar cu pretul unui apartament nou in Arad, in timp ce conditiile de viata sunt de necomparat.

  Detalii