BLACK SEA RESIDENCE Constanta

Constanta, Ultracentral
ID: RMX717

EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

58.610 -80.000€
pret cu TVA

An construcţie
2022
Tip construcţie
BCA
Stadiu construcție
În construcție
T: 0745094693
CARACTERISTICI

  • 2022
  • BCA
  • În construcție
FACILITĂȚI

  • Lift
  • Asfaltate
  • Iluminat stradal
  • Exterior
DESCRIERE

BLACK SEA RESIDENCE este un proiect unic cu 30 de apartamente si spațiu comercial, dezvoltat in inima stațiunii Eforie Nord, cu vecini prestigiosi, locuri de distracție și relaxare, îndeplinind toate cerințele unor apartamente care pot fi locuite atat pe timp de vara cât și pe timp de iarna. Proiectul BLACK SEA RESIDENCE este un ansamblu de locuinte desfasurat pe 3 nivele ce oferă locuințe tip studio și apartamente cu 2 camere, bine compartimentate, având suprafețele cuprinse între 54mp -88mp și terase spațioase. Se afla la 100m de plaja si de faleza pietonala principala Tudor Vladimirescu, Complex Acapulco, debarcader .

●STRUCTURĂ- este pe cadre de beton și compartimentare din BCA. ●FAȚADĂ- are un aspect modern , cu sistem de termoizolare de 10 cm polistiren . ●PARDOSELI- sunt placate cu placi de ceramice, foarte rezistente și durabile în cazul unei exploatări intense. ●FINISAJE BĂI- sunt placate cu gresie și faianță de cea mai bună calitate . ●OBIECTE SANITARE-accente moderne, menite să se potrivească cu orice tip de design. ●TÂMPLĂRIE-profile PVC Salamander cu 3 foi de geam de culoare gri antracit la exterior și alb către interior. ●UȘI - design modern și cu sistem izolator fonic superior și sistem metalic antiefracție. Apartamentele se pot vinde complet finisate și utilate (“la gata”) sau “la alb” .

-lift silențios -interfon -incalzire individuala cu centrală pe gaz -încălzire în pardoseala -parchet multistratificat,gresie,faianța -obiecte sanitare -unitati de aer conditionat