Via Pipera - Ansamblu rezidențial în București Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Pipera
ID: RMX440

EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

76.000 -207.000€
pret cu TVA

An construcţie
2021
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
În construcție
T: 0723232359
CARACTERISTICI

  • 2021
  • Beton
  • În construcție
FACILITĂȚI

  • Lift
  • Asfaltate
  • Iluminat stradal
  • Mijloace de transport în comun
  • Exterior
DESCRIERE

Via Pipera 1-8 - Ansamblu rezidențial în București, cu apartamente noi premium Noul complex rezidențial din nordul capitalei, Via Pipera 1-8, dispune de o localizare excelentă, în inima cartierului rezidențial și de business. Acest ansamblu rezidențial din Pipera se află într-o arie liniștită și sigură, la doar 300 metri de infrastructură urbană de transport, câteva minute de stația de metrou, trei minute față de Mall Promenada și la doar câteva minute de Parcul Herăstrău. Terenul se află pe Bulevardul Pipera, în zona Porsche Nord, având în proximitate cele mai bune grădinițe și școli private, numeroase centre comerciale, spitale private, parcuri, păduri și zone de petrecere a timpului liber. Complexul rezidențial Via Pipera 1-8 are un regim de înălțime de 2S+P+5E și este prevăzut cu lift, are în componență mai multe tipuri de apartamente cu două, trei și patru camere și este proiectat astfel încât să împace și cele mai pretențioase cereri. Compartimentarea complexului rezidențial Via Pipera 1-8 este una eficientă, cu suprafețe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate, fiecare apartament beneficiind de terasă proprie sau curte (apartamentele de la parter) și prezintă dotări moderne, de calitate superioară. Urmărește prezentarea video: https://www.youtube.com/watch?v=HgdYi-8riyQ

Ansamblul rezidențial Via Pipera 1-8 - dotări de top De la primii pași dintr-un apartament din cadrul ansamblului Via Pipera vei fi surprins de dotările și finisajele acestuia: ● Baterii sanitare baie Ideal Standard ● Obiecte sanitare Ideal Standard ● Parchet import Germania de 8 mm ● Gresie și faianță ceramică de calitate superioară, import Italia ● Uși interioare moderne – Pinum ● Ușă de intrare exterioară metalică cu sistem antiefracție Pinum ● Centrală termică proprie prin condensație, echipată cu sistem automat de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze, Vaillant. ● Lifturi silentioase, capacitate de șase persoane. ● Videointerfon cu bloc operator de apel exterior la intrare.

Ansamblul rezidențial Via Pipera 1-8 - detalii tehnice ● Sistem constructiv folosit în proiectarea blocului, format din pereți structurali de beton armat și grinzi, fiind făcut special să respecte standardele în vigoare ● Pereți exteriori & interiori făcuți din cărămidă Porotherm, având grosime de 11 cm la interior, respectiv 25 cm la exterior, anvelopat, bineînțeles, cu termosistem de 10 cm. ● Tâmplăria realizată din profile de PVC cu sase camere și geam termopan cu peliculă Low-e spre interior. ● Încălzire prin pardoseală Uponor . Complexul rezidențial Via Pipera dispune de mijloace de transport în comun în apropiere, dotări moderne etc, locuri de parcare la subteran, etc. Ansamblul rezidențial Via Pipera te așteaptă să redescoperi ceea ce înseamnă acasă, alături de jumătatea ta sau alături de familia ta.