Ansamblu turistic

149.000 € (514 €/mp)
  • Bicaz-Chei
  • ID proprietate: RMX9596

Caracteristici


suprafaţa utilă290 mp suprafaţa construită305 mp suprafaţa teren1300 mp camere7 dormitoare7 etajeP+Pod+M băi9 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la28.07.2018

Descriere


Ansamblu turistic alcatuit din 3 corpuri de cladiri, situat intr-un cadru natural de vis, in zona Bicajel, pe limita dintre judetele Neamt si Harghita, la poalele muntilor Hasmas si Ghilcos.
Sunt disponibile 22 locuri de cazare in camere cu 2 si 3 locuri sau apartamente. Toate unitatile de cazare au in dotare grup sanitar, televizor, frigider, incalzire centrala. Exista bucatarie complet utilata, sala de mese si 2 foisoare, unul acoperit si unul deschis.
Constructiile sunt realizate in stil rustic din lemn tratat, cu tamplarie din lemn cu gheam termopan si obloane. Fiecare unitate de cazare are iesirea spre un pridvor din care se poate vedea toata valea Bicajelului, iar spatiul verde este frumos amenajat, cu alei pietruite si flori viu colorate.
Ansamblul este situt intr-o zona puternic dezvoltata, cu mai multe pensiuni si unitati de cazare turistice, iar distanta de la principalul obiectiv turistic al zonei, Lacu Rosu, este de 1800 m.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement Uscătorie
Dotări
Alte spaţii
Curte Curte comună Grădină Irigații WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare