Monica Tuhut

Sales Associate
Mobil:


Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
4
Proprietăți tranzacționate
18
Limbi vorbite
Maghiară, Romană, Engleză
De ce să lucrezi cu Monica Tuhut?
Mă numesc Monica și m-am alăturat echipei REMAX din martie 2019. Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniul bancar, am simțit nevoia sa fac această schimbare pentru a dobândi un echilibru între viata personala și cea profesională.
REMAX imi ofera libertatea de a-mi organiza timpul în functie de nevoile mele și ale familiei mele, ceea ce este foarte important, în contextul unei familii ca a mea, cu patru copii.
În echipa REMAX am găsit oameni care împartășesc aceleași valori cu mine și alături de care mă dezvolt constant ca profesionist, prin intermediul training-urilor și cursurilor concentrate pe domeniul imobiliarelor, pe abilități de negociere, vânzări și dezvoltare personală.
Aici am satisfacția de a-i ajuta pe cei din jurul meu, atât pe proprietarii de imobile, cât și pe cumpărători, întrucât am învățat să înțeleg nevoile ambelor părți și să creez o armonie între ele.
Cel mai important aspect al jobului meu este echipa din care fac parte, care mă motivează să îi inspir pe ceilalți la rândul meu și să îmi păstrez obiectivul viu: să învăț constant cum să le ofer clienților mei cele mai bune servicii.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Contactează-mă!