Radu Stefan Ungureanu

Radu Stefan Ungureanu

Sales Associate

Bucuresti
100 Club
100 Club
Engleza, Romana
Proprietăți active: 9
Proprietăți tranzacționate: 37
Radu Stefan Ungureanu
Radu Stefan Ungureanu
Sales Associate
Bucuresti
RE/MAX Properties
100 Club
100 Club
Engleza, Romana
Proprietăți active: 9
Proprietăți tranzacționate: 37
Am considerat dintotdeauna ca una dintre deciziile importante in viata este cumpararea unei locuinte – ea reprezinta pana la urma spatiul in care ne petrecem timpul cel mai pretios: cel alaturi de familie. Acesta este de altfel si principalul motiv pentru care tratez cerintele clientilor mei cu respect, seriozitate si in mod responsabil.

Cei 10 ani de experienta pe piata imobiliara din Romania in segmentul rezidential se cuantifica in peste 500 de ore de pregatire in domeniu si peste 200 de tranzactii incheiate cu succes, certificari imobiliare internationale SRS (Seller Representative Specialist) si ABR (Acredited Buyer’s Representative) cat si absolvirea cu succes a cursurilor interne CTR, SUCCEED, Tom Ferry - Sales Power, 100 Days to Greatness . In tot acest timp mi-am dat seama ca achizitionarea unei case poate fi un proces stresant; rolul meu este sa ma asigur ca dumneavoastra veti gasi chiar placuta intreaga actiune de cautare a locuintei potrivite.

De aceea:
- lucrez cu un numar restrans de clienti in acelasi timp, pentru a fi sigur ca fiecare dintre ei se poate bucura de intreaga mea atentie;
- vizionez inainte absolut toate proprietatile;
- contactez cei mai buni agenti din piata si verific constant ce proprietati au in lucru sau vor avea in portofoliu;
- tin legatura cu administratorii si persoanele care locuiesc in zona pentru a primi mai multe detalii;
- invit clientul la vizionarea exclusiva a propietatilor care se potrivesc cererii sale;
- negociez agresiv termenii tranzactiei in beneficiul clientului;
- colaborez cu toate partile implicate in tranzactie (banca, notar, avocati, vanzator, agentul vanzatorului etc.).

Loialitatea, entuziasmul si perseverenta sunt trei dintre calitatile mele, de care ma folosesc din plin si in relatia cu clientii. In acest moment zona in care imi desfasor intens activitatea este Floreasca/ Dorobanti/Primaverii, insa compania imobiliara in care sunt asociat lucreaza la nivelul intregului oras.

Cred cu tarie ca o comunicare deschisa rezolva orice situatie de aceea imi doresc ca oamenii cu care lucrez sa fie deschisi si onesti.Orice sugestie sau recomandare va fi tratata cu maxima responsabilitate

Tinta mea pe termen lung este CLIENTUL MULTUMIT , iar recomandarile care le primesc sunt cel mai mare motiv de bucurie profesionala.
PROPRIETĂȚI NOI (8)
PROPRIETĂȚI ACTIVE (9)
PROPRIETĂȚI TRANZACȚIONATE (30)
CONTACTEAZĂ AGENT
Radu Stefan Ungureanu
Radu Stefan Ungureanu
Sales Associate
RE/MAX Properties
Bucuresti
0728873400