Adania Ioana Folea
  Limbi vorbite:

Calificări


Power Start - Asociat de Vanzari

Testimoniale


Adania Folea a fost "răbdafantastică", ştiu că nu există acest cuvânt, dar pentru calităţile ei merită să-l inventăm: este un profesionalist desăvârşit cu o răbdare deosebită care nu doar că a pus interesele mele, ale clientului, pe primul loc, dar a reuşit să transforme experiența vânzării imobilului într-o experiență pozitivă. A fost un real succes să lucrez cu ea și o recomand cu mare drag!

- Cecilia Ianachis, expert contabil

Mulţumesc Adania pentru ajutorul oferit în achiziţionarea unui apartament superb. Mulţumesc pentru promptitudine şi pentru că ne-ai ajutat să ducem la bun sfârşit tranzacţia. M-ai ajutat enorm dat fiind că a fost prima tranzacţie imobiliară şi nu ştiam paşii ce trebuiesc urmaţi şi tu ne-ai îndrumat pas cu pas cu atâta răbdare. Îţi doresc mult succes în continuare şi la cât mai multe tranzacţii de succes.

- Loredana Cosma

Vreau să îţi mulţumesc pentru colaborare. Am găsit în tine exact partenerul potrivit pentru a-mi duce la sfârşit planurile de anul acesta. Deşi timpul a fost scurt, ai dat dovadă de implicare maximă, seriozitate şi ceea ce a făcut diferenţa este că ai pus suflet. Cu aceste ingrediente sunt convins că vei avea parte de succes în domeniul imobiliar. Sper să avem ocazia să colaborăm şi în anul care vine. Cu stimă,

- Marius Pop

Vroiam să îţi mulţumesc încă o dată, că aşa de bine te-ai descurcat şi ai aranjat lucrurile încât toate s-au legat şnur. Îţi doresc numai bine şi să îţi meargă şi ţie cel puţin o săptămână de-acum înainte cum ne-a mers nouă ieri. O să recomand cu căldura RE/MAX: profesionişti, norocoşi şi simpatici foc.

- Cristina Beche, Sibiu

Dragă Adania. Doresc să-ţi mulţumesc din inimă pentru ajutorul pe care mi l-ai dat, bunul Dumnezeu şi Ramona, prietena mea de o viaţă, au ştiut că tu eşti persoana cea mai potrivită pentru mine şi pentru apartamentul meu şi aşa a fost. Cât de minunat au decurs lucrurile, cât de bucuroasă sunt că te-am cunoscut, şi ce oameni superbi au iubit din primul moment căsuţa pe care cu atâta drag am făcut-o, şi acum sper că sunt fericiţi în ea! Sunt convinsă că şi de acum încolo, cu darul tău minunat vei ferici pe mulţi oameni. Cu mult drag şi recunoştinţă,

- Rodica Roth

Colaborarea cu doamna Adania Folea a reprezentat pentru mine o surpriză plăcută apreciind profesionismul, dăruirea, capacitatea de convingere în dialoguri a părţilor interesate, pentru a concilia interesele celor două părţi şi de a convinge partenerii de condiţiile reale în care se poate tranşa contractul de vânzare. Am fost asistat în permanenţă de doamna Adania Folea în toate fazele de derulare a contractului, de la faza vizitării apartamentului la faza semnării contractului de vânzare. Ceea ce am admirat la profesionalismul doamnei Adania Folea a constituit faptul că după ce mi-a cunoscut pretenţiile privitor la vânzarea apartamentului, a reuşit să găsească cumpărătorul numai după trei vizionări, ceea ce pentru mine a constituit reducerea la minimum a tracasării provocate de deranjul vizionării.

- Ovidiu Crişan, inginer, Cluj-Napoca

În piaţa autohtonă a imobiliarelor devine dificil momentul în care începi să cauţi şi să “investighezi” ceea ce cadrează cât mai specific cu nevoile tale. În situaţia respectivă m-am aflat şi eu, până să apelez la Adania. Cu un profesionalism demn de agenţiile imobiliare din vest şi cu un optimism debordant, Adania a reuşit să mă ajute într-un timp foarte scurt şi cu o ofertă care pot spune că a depăşit aşteptările mele. Mai mult, pe tot parcursul desfăşurării procesului de cumpărare, a fost acolo şi mi-a spus ceea ce trebuie să fac, ajutându-mă cu tot ceea ce am avut nevoie. Datorită atitudinii ei orientate spre client şi nevoile acestuia, Adania reprezintă unul dintre agenţii imobiliari de top din judeţul Cluj, pe care o recomand cu încredere tuturor celor care doresc linişte şi siguranţă în fenomenul imobiliar.

- Tudor Mihalca

Mulţumim din suflet pentru implicarea deosebită, pentru toată grija, atenţia şi consilierea oferită pe parcursul colaborării noastre! Profesionalismul de care aţi dat dovadă mereu ne-a adus numai bucurie şi toată admiraţia pentru munca Dumneavoastră! Un mare "Mulţumesc!"

- Cristina Chesut

Proprietăţi


Cereri


 • Casă / Vilă de cumpărare în zonele Andrei Muresanu, Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu, Gheorgheni
 • Casă / Vilă de cumpărare în zona Borhanci
  Cluj, Cluj-Napoca, Borhanci
 • Casă / Vilă de cumpărare în zona Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Casă / Vilă de cumpărare în zonele Andrei Muresanu, Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Andrei Muresanu, Gheorgheni
 • Apartament cu max. 2 camere de cumpărare în zona Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Apartament cu min. 2, max. 3 camere de cumpărare în zona Buna Ziua
  Cluj, Cluj-Napoca, Buna Ziua
 • Apartament de închiriere
  Cluj, Cluj-Napoca
 • Apartament cu min. 2, max. 3 camere de închiriere în zona Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Apartament cu min. 2, max. 3 camere de cumpărare
  Cluj, Cluj-Napoca
 • Casă / Vilă cu min. 3, max. 3 camere de cumpărare
  Cluj, Cluj-Napoca
 • Apartament cu min. 1, max. 2 camere de cumpărare în zona Marasti
  Cluj, Cluj-Napoca, Marasti
 • Spațiu de birouri între 200 și 250 mp de închiriere în zona Central
  Cluj, Cluj-Napoca, Central
 • Apartament cu min. 1, max. 1 camere de cumpărare în zona Gheorgheni
  Cluj, Cluj-Napoca, Gheorgheni
 • Apartament cu min. 3, max. 3 camere de închiriere
  Cluj, Cluj-Napoca