Adania Ioana Folea

Adania Ioana Folea

Sales Associate

Cluj-Napoca
Curs Power Start - Asociat de Vanzari
Curs Power Start - Asociat de Vanzari
T: 0799776951
Engleza, Romana
Proprietăți active: 7
Tranzactii incheiate: 26
Adania Ioana Folea
Adania Ioana Folea
Sales Associate
Cluj-Napoca
RE/MAX Premium
T: 0799776951
Engleza, Romana
Proprietăți active: 7
Tranzactii incheiate: 26
"Vreau sa iti multumesc pentru colaborare. Am gasit in tine exact partenerul potrivit pentru a-mi duce la sfarsit planurile de anul acesta. Desi timpul a fost scurt ai dat dovada de implicare maxima, seriozitate si ceea ce a facut diferenta este ca ai pus suflet. Cu aceste ingrediente sunt convins ca vei avea parte de succes in domeniul imobiliar. Sper sa avem ocazia sa colaboram si in anul care vine."
Cu stima
Marius Pop

"Vroiam sa iti multumesc inca o data, ca asa de bine te-ai descurcat si ai aranjat lucrurile incat toate s-au legat snur.
Iti doresc numai bine si sa iti merga si tie cel putin o saptamana de-acum inainte cum ne-a mers noua ieri.
O sa recomand cu caldura Remax: profesionisti, norocosi si simpatici foc."
Cristina Beche, Sibiu

"Draga Adania
Doresc sa-ti multumesc din inima pentru ajutorul pe care m-i l-ai dat, bunul Dumnezeu si Ramona, prietena mea de o viata, au stiut ca tu esti persoana cea mai potrivita pentru mine si pentru apartamentul meu si asa a fost.
Cat de minunat au decurs lucrurile, cat de bucuroasa sunt ca te-am cunoscut, si ce oameni superbi au iubit din primul moment casuta pe care cu atata drag am facut-o, si acum sper ca sunt fericiti in ea!
Sunt convinsa ca si de acum incolo,cu darul tau minunat vei ferici pe multi oameni.
Cu mult drag si recunostinta"
Rodica Roth

"Colaborarea cu D-na Adania Folea a reprezentat, pentru mine, o surpriză plăcută apreciind profesionismul, dăruirea, capacitatea de convingere în dialoguri a părţilor interesate, pentru a concilia interesele celor două părţi şi de a convinge partenerii de condiţiile reale în care se poate tranşa contractul de vânzare.
Am fost asistat în permanenţă de D-na Adania Folea în toate fazele de derulare a contractului, de la faza vizitării apartamentului la faza semnării contractului de vânzare. Ceea ce am admirat la profesionalismul D-nei Adania Folea a constituit faptul că după ce mi-a cunoscut pretenţiile privitor la vânzarea apartamentului, a reuşit să găsească cumpărătorul numai după trei vizionări, ceea ce pentru mine a constituit reducerea la minimum a tracasării provocate de deranjul vizionării." - Ovidiu Crisan, inginer, Cluj Napoca

"In piata autohtona a imobiliarelor, devine dificil momentul in care incepi sa cauti si sa “investighezi” ceea ce cadreaza cat mai specific cu nevoile tale. In situatia respectiva m-am aflat si eu, pana sa apelez la Adania. Cu un profesionalism demn de agentiile imobiliare din vest si cu un optimism debordant, Adania a reusit sa ma ajute intr-un timp foarte scurt si cu o oferta care pot spune ca a depasit asteptarile mele. Mai mult, pe tot parcursul desfasurarii procesului de cumparare, a fost acolo si mi-a spus ceea ce trebuie sa fac ajutandu-ma cu tot ceea ce am avut nevoie. Datorita atitudinii ei orientate spre client si nevoile acestuia, Adania reprezinta unul dintre agentii imobiliari de top din judetul Cluj, pe care o recomand cu incredere tuturor celor care doresc liniste si siguranta in fenomenul imobiliar." - Tudor Mihalca

"Multumim din suflet pentru implicarea deosebită, pentru toată grija, atenția și consilierea oferită pe parcursul colaborării noastre! Dovada de profesionalism de care ați dat dovadă mereu ne-a adus numai bucurie și toată admirația pentru munca Dumneavoastră! Un mare "Mulțumesc" !" - Cristina Chesut
PROPRIETĂȚI NOI
PROPRIETĂȚI ACTIVE
PROPRIETĂȚI TRANZACȚIONATE
CONTACTEAZĂ AGENT
Adania Ioana Folea
Adania Ioana Folea
Sales Associate
RE/MAX Premium
Cluj-Napoca
0799776951