Vila de inchiriat Iancu Nicolae 9 camere drum privat

3.500 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX515

Caracteristici


suprafaţa utilă467 mp suprafaţa construită624 mp suprafaţa teren600 mp suprafaţa curte600 mp camere9 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la23.01.2018

Descriere


Vila este construita pe un teren de aproximativ 600 mp intr-una dintre cele mai dorite zone de interes imobiliar, situata pe Iancu Nicolae si dispune de garaj acoperit situat la nivelul solului. Amprenta este de 230 mp, suprafata construita totala este de 624 mp, desfasurata pe un regim de inaltime P+1E+M.
Cuvintele definitorii pentru aceasta proprietate sunt: calitate, proportii si echilibru.
Parterul este compus din living, birou (sau dormitor de oaspeti), bucatarie cu iesire in curte (in zona foisorului), dining room si baie cu cabina de dus.
Etajul va pune la dispozitie trei dormitoare mari, spatioase, cel matrimonial beneficiind de o baie mai mult decat generoasa. Celelalte doua dormitoare de pe nivel beneficiaza de cate un balcon si sunt deservite de o baie enorma (aproape 17 mp) cu acces din hol.
Mansarda este open space si prin suprafata pe care o pune la dispozitie (166 mp), ofera numeroase posibilitati de amenajare: hobby room, fitness area, cinema, etc. Nu poate fi neglijata nici ideea amenajarii unui alt spatiu de locuit, dat fiind faptul ca la acest nivel exista baie si sauna.
Curtea, amenajata cu plante decorative si copaci deja “prinsi” ofera suficient spatiu de joaca pentru copii si in acelasi timp pentru animalele de companie. In functie de preferintele viitorilor proprietari curtea poate fi amenajata dupa diverse tipare: zona de barbeque, unde parintii isi pot invita prietenii la o "serbare campeneasca", pomi, arbusti, plante ornamentale, etc.
Accesul la proprietate se face pe un drum privat, cu acces restrictionat.
Zona in care este situata aceasta proprietate este foarte bine conectata la toate punctele de interes social, comercial, cultural si de divertisment ale Bucurestiului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare