EXCLUSIVITATE - Vilă 9 camere Comision 0 %

83.000 € (293 €/mp)
  • Satu Mare, Titulescu
  • ID proprietate: RMX16276
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă283 mp suprafaţa construită330 mp suprafaţa teren238 mp camere9 etajeD+P+1E+M anul construcţiei1998 tip imobilcase actualizat la25.06.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare in Exclusivitate o Vila in Titulescu, cea mai cautata zona din oras, in regim de inaltime D+P+E1+M cu o suprafata totala de 330 mp si teren de 238 mp.
Vila a fost edificata in anul 1998, construcția fiind realizată din cărămidă, atât structura cât și fundația sunt foarte bine consolidate. În susținerea confortului termic, clădirea este izolată termic, acoperis sarpanta, plansee din beton armat, tamplarie exterioara si este impartita astfel: 6 dormitoare, 3 bai, 2 bucatarii, logie, multiple spatii pentru depozitare, mansarda open-space iar in subsol un spatiu tehnic.
Casa se vinde cu exteriorul complet finisat, accesul in curte se face printr-un gang, poarta de acces este montat, iar interiorul se afla in stadiul rosu. Curtea proprietatii poate fi folosi ca loc de joaca pentru copii cu spatiu verde sau poate gazdui 4 autoturisme.
Proprietatea poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a
asigura confortul unei familii.
De asemenea este pretabila si pentru investitie, potentialul cladirii fiind compartimentarea acesteia in 5 apartamente fiecare cu loc de parcare.

Aveti sansa de a viziona aceasta proprietate, sunt la un telefon distanta!

Avem cheile si va asteptam cu drag!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare