Casa de vanzare cartier Europa - Eugen Ionesco

240.000 € (1.429 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Europa
  • ID proprietate: RMX8408
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă260 mp suprafaţa construită318 mp suprafaţa teren480 mp camere9 etajeP+1E+M băi6 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la18.09.2017

Descriere


RE/MAX Premium iti ofera in exclusivitate, cu comison 0%, un duplex interesant, spatios si extrem de luminos, situat in cartierul Europa, pe strada Eugen Ionesco, intr-o zona linistita, cu vecini de elita.

Cu o suprafata utila de 168 mp, insa ca si avantaj mansarda este locuibila fiind egala cu suprafata parterului si a primului etaj, astfel avand in total 260 mp locuibili, casa se compune din P+E+M, compartimentate dupa cum urmeaza:
Parterul cladirii gazduieste o zona de zi cu bucatarie, 2 bai si un dormitor. Accesul la gradina din spate se face din living. La etaj se afla 3 dormitoare, un living cu bucatarie si acces la terasa si 2 bai. Mansarda este compusa din living cu bucatarie, 2 bai si 3 dormitoare. Dotari: centrala termica proprie, geamuri termopan, finisaje de calitate. Un alt avantaj al acestei proprietati este faptul ca frontul stradal este de 19 m, fiind permisiv.

Proprietatea este suficient de aproape ca sa beneficieze de mijloacele de transport in comun aferente, dar in acelasi timp suficient de departe pentru a fi ferita de zgomotul si praful traficului.

Cu putina imaginatie, puteti valoriza proprietatea atat ca si spatiu pentru centru medical/infrumusetare etc. cat si ca si locuinta mult visata, casa prezentand multiple avantaje.

In concluzie, proprietatea aceasta merita atentia si investitia dvs.!!!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare