Pensiune cu teren 550 mp in centrul Brasovului

420.000 € (1.400 €/mp)
  • Brasov, Central
  • ID proprietate: RMX9023

Caracteristici


suprafaţa utilă300 mp suprafaţa construită400 mp suprafaţa teren550 mp camere9 dormitoare8 etajeD+P+1E+M băi8 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la27.04.2018

Descriere


Bine ati venit!
Va prezint o pensiune deosebita, situata in zona centrala a orasului, cu acces usor si o gradina scoasa din povesti. De ce spun deosebita? Datorita faptului ca desi se afla in centrul Brasovului, proprietatea dispune de un teren impresionat ca suprafata, respectiv 550 mp, se afla intr-o zona verde inconjurata de copaci care ofera un sentiment aparte, te simti ca si cum te-ai afla intr-o casa de vacanta unde predomina linistea si zgomotul pasarilor si nicidecum in centrul orasului.
Constructia imobilului a avut loc in anul 1955, fiind proiectata initial doar pe parter, insa in anul 2003 actualul proprietar a ridicat un etaj suplimentar si mansarda care ofera o vedere foarte frumoasa spre curtea interioara si spre oras.
Proprietatea functioneaza momentan ca si pensiune si este compusa dintr-un numar de 7 camere care dispun de 7 grupuri sanitare, loc de luat masa pentru oaspeti si receptie, toate aflate la etajul 1 si la mansarda, iar la subsol se afla un apartament de 2 camere cu bucatarie si grup sanitar.
Desi zona centrala este recunoscuta pentru spatiile inguste si unde sa gasesti un loc de parcare este aproape imposibil, tin sa va anunt ca aceasta proprietate dispune de garaj pentru o masina si inca 4 locuri de parcare in curte, facilitand accesul pentru o familiile care ajung la pensiune cu autoturismul propriu.
Despre aceasta proprietate putem povesti o zi intreaga, dar prefer sa facem acest lucru la o cafea, in foisorul din curte, in liniste si cu intregul oras la picioarele noastre.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare