Casa de vanzare, in Cristian.

275.000 € (809 €/mp)
  • Cristian
  • ID proprietate: RMX9501
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă340 mp suprafaţa construită605 mp suprafaţa teren1027 mp camere9 dormitoare8 etaje1S+P+1E+M băi4 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la23.02.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare o casa frumoasa, situata la intrarea in comuna Cristian, intr-o zona exclusiv de case, la aproximativ 7 km de Brasov.
Aceasta proprietate este construita pe o suprafata de teren de 1027 mp, avand amprenta la sol de 237 mp si un regim de inaltime de P+M.
La subsol, aceasta casa dispune de un garaj foarte spatios de aproximativ 170 mp utili care, in functie de necesitati, s-ar putea transforma foarte usor in sala de jocuri, crama, etc.
Parterul casei are o structura decomandata, foarte generoasa, fiind compus din: antreu - din care se face intrarea si din casa la subsol, 4 dormitoare, 3 bai, un hol si o bucatarie de 30 mp prevazuta si ca living. Tot la parter gasim doua terase generoase, iar dormitorul matrimonial este prevazut cu dressing-room, baie proprie cu Jacuzzi, semineu si iesire directa la tersa mare.
In proiect este prevazuta o scara interioara pentru accesul la mansarda dar, pentru a putea fi inchiriata/utilizata separat, s-a optat pentru o scara exterioara casei. La mansarda avem: 4 camere, o bucatarie, o baie si o terasa.
Structura casei este foarte bine consolidata si este incalzita de o centrala pe lemne cu Puffer iar finisajele sunt facute cu gust si calitate. Daca se doreste neaparat o centrala pe gaz aceasta se poate pune foarte usor deoarece conducta de gaz este trasa pana in fata casei.
La aceasta proprietate, canalizarea inca nu este trasa dar se foloseste o fosa septica foarte mare.
In curte este prevazuta si o sera si un loc de foisor/gratar.
Pentru a va face o imagine exacta a proprietatii, va invitam sa o vizionati.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Jacuzzi Șemineu
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare