Birou de inchiriat (82mp)

697 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca
  • ID proprietate: RMX1160
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă82 mp etaje2 / P+2E anul construcţiei2014 tip imobilbirouri actualizat la07.09.2017

Descriere


Situat la limita zonei rezidentiale Gheorgheni cu legatura directa la bd Titulescu, Cal. Dorobantilor si la P-ta Cipariu, imobilul de tip P+2E, avand destinatia sediu / birouri, construit si dat in folosinta in 2014, ofera chiriasilor acces rapid in toate zonele de interes (Centru, Iulius Mall) si dispune in imediata vecinatate de banci, restaurante, cazare, benzinarie.
Fiecare etaj are acces individual, centrala proprie, fiind contorizat separat. Se poate inchiria fiecare din cele 2 etaje sau impreuna, totalizand 165mp.

Imobilul este prevazut cu sistem de supraveghere video, sistem alarma, poarta de acces si garaj cu automatizare, iluminare office.

Zona linistita, spatiile generoase, finisajele moderne si alese cu gust (piatra naturala, parchet, tamplarie PVC Salamander cu 3 foi de geam), privelistea deosebita, curtea interioara pentru parcarea a 3-4 masini, garajul de 28mp (care poate fi depozit, dispunand de rafturi tip arhiva) si terasele fac din acest imobil un sediu placut si functional.

Spatiul de 82mp de la etajul 1 va fi disponibil din mai 2015 si este compus din 3 birouri decomandate si o zona de receptie. Similar cu acesta dar format din 2 birouri, la etajul 2, va putea fi disponibil inca un spatiu astfel ca oferta poate fi potrivita unei firma care doreste 165mp.

Inchirierea se face cu comision zero.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare