Spatii de birouri de inchiriat - comision 0%

7.422 €/lună (9 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX1909
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă824.64 mp etaje2+3+4+Mansarda / D+P+4E+5R băi8 anul construcţiei2016 tip imobilbirouri actualizat la20.10.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune spre inchiriere, in exclusivitate si cu comision 0%, spatii de birouri situate intr-o cladire de birouri finalizatat in 2016, ce pune la dispozitia viitorilor chiriasi spatii moderne necompartimentate.
Suprafetele de inchiriat pe nivele sunt urmatoarele: Etaj 2, Etaj 3, Etaj 4 toate au cate 246.91 mp, iar Etaj retras are 89 mp plus o terasa circulabila de 140 mp. Etajele 2, 3, 4 au fiecare cate o terasa circulabila de aprox. 8 mp. Cladirea dispune de 7 locuri de parcare exterioare.
Pe langa pretul chiriei se percepe o taxa de aprox. 2 euro/mp+TVA pentru costurile administrative (servicii de receptie, paza, curatenie spatii comune, mentenanta lift, mentananta instalatii, etc).
Spatiile se pot inchiria separat pe nivele sau in intregime. Demisolul, parterul si etajul 1 sunt inchiriate deja de catre o companie nationala foarte cunoscuta (un showroom de mobilier de lux si un birou de design interior).
Locatia este una foarte excepenta, cladirea fiind situata aproape de statii ale mijloacelor de transport in comun, agentii bancare, farmacii, centre de business, magazine, supermarket etc.
Recomandam spatiile pentru companii IT, servicii financiare, consultanta, firme asigurari etc.
Disponibilitatea pentru inchiriere este imediata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare