Inchiriere spațiu de birouri, 80 mp, zona Vlahuta.

550 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Brasov, Vlahuta
  • ID proprietate: RMX9390
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită90 mp camere1 etaje6 / P+8E+9R+10Th băi1 anul construcţiei2008 tip imobilbirouri actualizat la02.11.2017

Descriere


RE/MAX Central propune pentru inchiriere un spatiu de birou cu o pozitie avantajoasa, amplasat la etajul sase al unui imobil de birouri modern. Situat intr-o zona centrala a orasului Brasov, aproape de Centrul Civic, imobilul are acces direct spre si dinspre toate zonele orasului, atat pietonal, auto cat si cu mijloace de transport in comun, statia de autobuz aflandu-se chiar langa cladire.
Fatada cortina a cladirii confera acesteia un aer modern, un loc unde afacerea dumneavoastra beneficiaza de o imagine maxima in fata clientilor dar si un mediu de business motivant pentru angajatii companiei. Spatiul este complet amenajat, pardoseala din mocheta, tavan casetat. Interiorul este de tip open space, cu un grup sanitar. Imobilul beneficiaza de doua lifturi de cate 6 persoane. Mobilierul din imagini poate fi achizitionat.
Pentru mai multe detalii si eventuale vizionari, ne gasiti atat la numerele de telefon cat si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare