Casa/Vilă spectaculoasa in Odobesti

230.000 € (605 €/mp)
  • Focsani, Periferie
  • ID proprietate: RMX17128
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă380 mp suprafaţa construită287 mp suprafaţa teren2005 mp suprafaţa curte1830 mp camere8 dormitoare4 etajeP+1E+M băi2 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Golden Home... Va prezinta in Exclusivitate , Comision 0% la cumparator, o Vila individuala, cu adevarat speciala, situata in imediata vecinatate a Municipiului Focsani, in Odobesti pe strada Libesrtatii nr. 197, o strada linistita, intr-o zona cu acces facil la toate utilitatile. Vila este compusa din parter, etaj si mansarda, dotata cu centrala pe gas si centrala electrica, incalzire in pardoseala, curent trifazic, canalizare, sistem de irigatii, parchet din bambus, mobila din cires si nuc, aceasta dispune de curte proprie, cu o amenajare deosebita, materializata printr-o gradina matura compusa din diferite specii de arbusti si numerosi pomi fructiferi astfel incat veti imbina perfect toate caracteristicile unei gradini ideale.
Terenul pe care este amplasata cladirea are o suprafata totala de 2005 mp., ocupat de amprenta imobilului pe 175 mp rezultand o zona de verdeata si relaxare de 1830 mp.
Vila, cu o suprafata utila totala de 380 mp si o suprafata construita de 287 mp prezinta, pe langa toate dotarile si solutiile de confort si utilitate pe care le ofera, particularitatea dotarii cu o piscina exterioara, in suprafata de 58 mp, pozitionata intre toti arbustii si pomii fructiferi ai gradinii, alaturi de anexa pentru echipamente, camera tehnica (unde este amplasata centrala termica ), garaj , locuri de depozitare si zona de Barbeque unde cu siguranta prietenii dvs si familia vor fi incantati.

Va invitam sa vizionati noul dumneavoastra "camin" .

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spa Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare