Pensiune Turistica-Saru Dornei

199.000 € (696 €/mp) + 19% TVA
  • Suceava, Nord-Est
  • ID proprietate: RMX784
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă286 mp suprafaţa construită334 mp suprafaţa teren2200 mp camere8 etajeD+P+1E+M anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la22.03.2018

Descriere


Agentia Imobiliara RE/ MAX Bistrita Deluxe propune spre cumparare persoanelor interesate o proprietate cu destinatie turistica- acreditata ca pensiune cu 3*** de catre Ministerul Turismului,construita in 2011 distribuita pe 4 nivele: demisol, parter si 2 etaje amplasata intr-un cadru natural deosebit in apropierea Parcului National Calimani, situata la 15 km de Vatra Dornei,com. Saru Dornei jud.Suceava.
Imobilul este construit in sistem amvic, are statie de epurare proprie, panouri solare proprii centrala pe lemne cu gazeificare, ce asigura independenta termica, avand clasificarea energetica C.
Suprafata utila a imobilullui este de 286 mp si dispune de toate utilitatile necesare functionarii normale, tamplaria este realizata din lemn stratificat cu geam termopan,acoperisul este din tigla ceramica de cea mai buna calitate.Pensiunea dispune de doua surse de apa,izvor captat si din paraul care este la 50 m distanta.
Pensiunea este amplasata pe un teren 2200 de mp,care cuprinde pajisti montane si padure de brazi,locuri unde se pot culege afine,zmeura,merisoare,si renumitii hribi,galbiori si alte specii de ciuperci comestibile. Este alcatuita din 8 camere, fiecare camera dispunand de baie proprie si balcon ,TV LCD, mobilier modern si confortabil.De asemenea pensiunea are un loc de servit masa,la parter, complet utilat,precum si 2 grupuri sanitare de serviciu, la demisol camera centralei,si camera pentru activitati gospodaresti.spalat, calcat etc.
La exterior, pensiunea dispune de spatiu de joaca pentru copii, 10 locuri de parcare, precum si spatii de relaxare(foisor generos si gratar, masa de tenis)
Pentru drumetii si relaxare , in apropierea pensiunii se pot vizita urmatoarele obiective turistice:Parcul National Calimani ,Rezervatia 12 Apostoli unde traieste cocosul de munte, Manastirea Piatra Taieturii,din comuna Panaci la1492m ,Manastirea 12 Apostoli,de la poalele Vf. Lucaciu la 1770m,Vf. Pietrele Doamnei,si Manastirea Rarau din masivul Rarau, lacul Iezer si vechea mina de sulf din Rezervatia Calimani.
Pensiunea este inconjurata de paduri de brad si molid cu aer proaspat ce indeamna la drumetii oferind privelisti minunate.
De asemenea, se poate efectua schimb cu apartament sau casa in orasele Iasi sau Bucuresti-plus diferenta,sau achitarea unui avans de 130.000 euro si diferenta urmand a fi achitata in rate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare