Casă / Vilă cu 8 camere în zona Calea Clujului

109.000 € (493 €/mp)
  • Oradea, Calea Clujului
  • ID proprietate: RMX11322
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă221 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren620 mp suprafaţa curte360 mp camere8 dormitoare6 etaje1S+P băi3 anul construcţiei1945 tip imobilcase actualizat la08.02.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX JOY va ofera la vanzare o casa deosebita situata pe strada Avantului, o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 620 mp, are suprafata utila de 221 mp.cu posibilitatea de mansardare. Privita din spatiul public, casa se evidentiaza printr-un design aparte, foarte placut ochiului. Rafinamentul si liniile impecabile sunt rezultatul unei atentii deosebite acordata detaliilor arhitecturale.
Spatiul de zi are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria , un living spatios , sapte dormitoare, trei bai , o debara perfecta pentru depozitare, casa scarii si o terasa.
In curte se afla un garaj spatios si o incaperi pentru deschiderea unui cabinet medical, sau birouri, aceste spatii fiind foarte utile pentru orice casa.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina, carora li s-a acordat aceeasi atentie deosebita.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare