Casa individuala in Andrei Muresanu

309.000 € (1.124 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX9648
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă275 mp suprafaţa construită330 mp suprafaţa teren507 mp camere8 dormitoare6 etajeP băi3 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la18.07.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune FARA COMISION pentru cumparatori o casa situata in Andrei Muresanu, strada Eftimie Murgu, zona consacrata a Clujului si renumita pentru avantajele ei.
Constructie 2003, casa se situeaza pe un teren cu suprafata de 507 mp, avand o suprafata utila de 275 mp, si un regim de inaltime D+P+E+M.
Pe langa suprafata generoasa, casa are o compartimentare foarte buna, si anume: la demisol garaj si adapost ALA; la parter bucatarie, dinning, living, camera, baie, acces catre terasa si curte; la etaj 4 dormitoare, living, baie; la etaj 2 dormitoare, baie.
Casa are o structura sanatoasa, nefiind necesare renovari majore, insa o improspatare a anumitor finisaje de detaliu este binevenita. A fost aduse imbunatatiri in 2013, centrala termica schimbata, de asemenea si caloriferele, s-a montat aer conditionat.
Datorita detaliilor tehnice, casa se potriveste in egala masura atat pentru o familie, cat si pentru business tip birouri, educatie sau medical.
Pentru colaboratori oferim comision.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare