Vila pretabila activitati birouri Cotroceni

1.400 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Cotroceni
  • ID proprietate: RMX15801
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă140 mp suprafaţa teren247 mp suprafaţa curte190 mp camere8 dormitoare4 etajeD+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1940 tip imobilcase actualizat la09.07.2018

Descriere


Cotroceni - Stefan Capsa, inchiriere vila individuala ,ideala activitati birouri, cabinete.Vila propusa este pe structura D+P+Et.1+Pod, are o suprafata utila totala de 140 mp, 98 mp utili pe partea de parter si etaj , vila fiind amplasata pe un teren de 247mp.
Vila dispune de 8 camere in total,disuse astfel: pe partea de demisol gasim zona de bucatarie,2 camere ce pot avea diferite destinatii (birouri,arhiva,etc) si zona tehnica cu centrala proprie care deserveste tot imobilul.Pe partea de parter, in zona de intrare avem zona de receptie, 2 camere si grupul sanitar care deserveste zona de parter, iar la etaj mai exista 2 camere cu suprafete generoare ,baie si balcon.Ca imbunatatiri vila dispune de parchet lemn masiv in stara buna, aparate de aer conditionat in fiecare camera, centrala termica proprie,tamplarie PVC cu geam termopan. Camerele sunt luminoase.
Unul din avantajele acestei proprietati este legat de pozitie, in imediata apropiere avem mijloace de transport in comun RATB si Metrou la 5 minute de mers e jos.
In fata casei exista posibilitatea parcarii a 3 masini, existand posibilitatea parcarii si in curtea imobilului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare