Hala industriala productie/depozitare platforma Tractorul Brasov

1.400.000 € (165 €/mp)
  • Brasov, Tractorul
  • ID proprietate: RMX10112

Caracteristici


suprafaţa utilă8500 mp suprafaţa construită8800 mp suprafaţa teren20000 mp camere3 etajeParter / P băi2 anul construcţiei1970 tip imobilspatii-industriale actualizat la23.02.2018

Descriere


RE/MAX Central propune la vanzare un imobil de tip industrial, compus din hala productie/depozitare anexa de birouri si spatii tehnice integrate in cadrul cladirii.

Despre zona:
Imobilul este amplasat pe fosta platforma Tractorul cu acces din strada Zaharia Stancu pe un drum de incinta betonat, ce urmeaza a fi reabilitat si asfaltat, a carui latime va fimarita la 10 metri, latime suficienta pentru a crea un acces usor traficului greu. Zona, conform si certificatului de urbanism in vigoare, este industriala ceea ce permite desfasurarea activitatilor din acest sector cu cateva exceptii cu privire la activitati poluante, periculoase sau producatoare de zgomot, industrie grea etc.

Despre imobil:
Hala este inaltata pe structura de stalpi si cadre din beton, prefabricate, prevazute cu sustinere pentru poduri rulante, prezente si ele in numar de 4, avand sarcina intra 3,2 si 5 tone. Acoperisul este metalic, sustinut de un sistem de grinzi si ferme metalice, prevazut cu luminatoare. Pardoseala este din beton armat, iar in functie de activitatea viitorului utilizator poate fi folosita asa cum este sau efectuate eventuale reparatii sau inlocuire. La extremitatile halei se gasesc doua corpuri administrative ce pot fi folosite pentru amenajarea de birouri, vestiare si diverse alte spatii tehnice.
Constructia sta pe un teren total de aproximativ 2 hectare, 1,25 hectare ramanand libere care sunt partial acoperiti de platforma betonata. Exista posibilitatea deschiderii unui acces catre calea ferata care margineste intreaga proprietate pe una dintre laturi, cale ferata industriala folosita momentan de unul din vecini.
Hala va fi racordata la toate utilitatile, curent, gaz , apa/canal. Langa hala se gaseste un punct de alimentare care poate acoperii necesarul de curent electric fara probleme indiferent de activitate. Conducta de gaz traverseaza una din laturile proprietatii la care se va racorda.
Foarte important pentru noul proprietar este faptul ca odata cu achizitionarea constructiei va primi dreptul de folosinta si acces la o rezerva de apa necesara avizarii ISU. Rezerva este proiectata sa poata fi folosita si in cazul activitatilor de productie sau depozitare cu sarcina termica ridicata.

Pentru mai multe informatii si vizionari ne puteti apela la numerel de telefon sau adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare