Spatiu cu vad la Centura Densusianu, ideal pentru o afacere de succes

69.900 € (932 €/mp)
  • Oradea, Iosia
  • ID proprietate: RMX16213
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă75 mp suprafaţa construită99 mp suprafaţa teren477 mp camere3 băi1 anul construcţiei1978 tip imobilspatii-comerciale actualizat la20.07.2018

Descriere


RE/MAX Joy va ofera oportunitatea de a achizitiona un teren de 477 mp cu acces direct la centura, avand un front stradal de 35m. Pe teren este construita o casa din caramida nearsa, izolata termic, partial mobilata. Casa are 100 mp si este construita pe un singur nivel, fiind compusa din 3 birouri, o baie cu boiler instant care sa asigure apa calda si o incapere pentru depozitare ce poate fi transformata dupa preferintele viitorilor proprietari.

Beneficiind de o pozitionare strategica, locatia este excelenta pentru business (sediu de firma, spalatorie, vulcanizare, service auto, birouri, etc.) intrucat accessul la teren se face foarte usor, chiar din centura. Proprietatea se afla pe strada Ignatie Darabant nr. 12, colt cu strada Ovidiu Densusianu, beneficiind de multiple avantaje pentru viitorii beneficiari, printre care unul din cele mai importante ar fi vizibilitatea zilnica pentru aproximativ 30.000 de autovehicule catre tranziteaza centura orasului.

Daca vedeti acest spatiu ca o potentiala afacere de succes, va astept la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare