Spatiu de inchiriat in centrul Bucurestiului - comision 0

950 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Armeneasca
  • ID proprietate: RMX17855
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită80 mp camere3 etajeParter / 2S+P+1E+M băi1 anul construcţiei1891 tip imobilbirouri actualizat la07.08.2018

Descriere


Intr-o zona ultracentrala, la doar cateva minute de Piata Universitatii si de Teatrul National Bucuresti, in zona Armeneasca, va asteapta o vila eleganta construita in anul 1891, consolidata si renovata in totalitate in anul 2013.

RE/MAX Freedom Group ofera la inchiriere spatii in acest impunator imobil cu 2S+P+1E+M inalta, totalizand o suprafata utila de 840 de metri patrati.

Imobilul care este amplasat pe un teren de 270 mp este compus din mai multe spatii utilizate in prezent cu destinatie comerciala si dispune de o curte de 85 mp. Cladirea se afla la interesectia a 2 artere, beneficiind de o deschidere ampla si de un trafic pietonal moderat, fapt demonstrat si de chiriasii care au ales sa isi desfasoare activitatea aici. O buna parte din spatiile comerciale sunt inchiriate de societati care isi desfasoara activitatea de ani buni in acest imobil.

Spatiul pe care vi-l propunem spre inchiriere se afla la parterul imobilului. Acesta beneficiaza de 2 intrari de acces, o intrare principala care da direct in strada Armeneasca si una secundara care da in curtea interioara a imobilului. Spatiul de 75 mp poate fi inchiriat atat ca spatiu de birou, cat si ca locuinta. El este compus din 2 camere mari si o a treia camera care poate fi amenajata ca bucatarie, o baie si un spatiu de depozitare, un hol mare care poate fi amenajat ca receptie. Interiorul spatiului este echipat modern cu usi mari din lemn masiv, cu podea din parchet laminat si cu scari acoperite cu marmura.

Dati-ne un telefon pentru detalii si treceti pe la noi pe la sediu pentru a stabili o vizionare.

Desigur, avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare