Rezervata (sub antecontract)! Vila cu parfum de epoca, ultracentral

325.000 € (1.484 €/mp)
  • Bucuresti, Universitate
  • ID proprietate: RMX16259
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă219 mp suprafaţa construită320 mp suprafaţa teren168 mp camere7 dormitoare5 etaje1S+P+1E+M băi4 anul construcţiei1919 tip imobilcase actualizat la15.08.2018

Descriere


Va supunem atentiei o vila cu amplasare de invidiat, in zona Universitatii, la 5 minute de mers pe jos de Teatrul National, una din cele mai ravnite zone ale Bucurestiului, atat pe segmentul rezidential cat si pe cel de birouri. Vila are 7 camere, a fost construita in 1919, pe un teren de 168 mp, are o suprafata de 320 mp si isi asteapta noii proprietari pentru a-i redescoperi stralucirea de altadata.

Va oferim, de fapt, o incursiune din trecut in viitor, cu potentialul unei panze albe asezate pe sevalet, pe care o puteti picta dupa cum doriti, pastrand parfumul epocii. O intoarcere spre viitorul propriu pe care o puteti accesa cu putina imaginatie: vechile familii boieresti au descins de aici, trasurile trase la scara, plimbarile la sosea, toate acestea sunt incastrate ca amintiri intre peretii, coloanele de marmura, usile interioare cu geamuri de cristal si vitraliile acestei case.

Locatia foarte interesanta, la doi pasi de Piata Universitatii si bulevardele Carol, Magheru, Bratianu, dar si stilul arhitectural si incarcatura emotionala ce se revarsa inevitabil asupra celor care ii trec pragul, recomanda achizitionarea acestei proprietati, in egala masura pentru resedinta, birouri pentru o ambasada sau o firma ce doreste un sediu reprezentativ, cat si pentru investitie, fiind o proprietate ce nu-si pierde valoarea in timp si totodata extrem de usor de inchiriat.

Va invitam la vizionare pentru a va proiecta propriul scenariu si pentru a raspunde provocarii de a reanima vila de la numarul 7, strada Sagetii.

Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, incurajam si recompensam tranzactionarea in colaborare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare