Casa spatioasa cu teren de 510 MP pe strada Liszt Ferenc

155.000 € (775 €/mp)
  • Oradea, Nufarul
  • ID proprietate: RMX15055
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă200 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren510 mp camere7 etajeP băi2 anul construcţiei1996 tip imobilcase actualizat la03.07.2018

Descriere


REMAX JOY va ofera spre vanzare o casa spatioasa construita din caramida, pe o structura rezistenta de beton.

Locuinta se afla pe strada Liszt Ferenc si are un teren aferent de 510 mp. Chiar in fata casei, va puteti bucura de o curte spatioasa de aprox 120 mp ce poate fi ornamentata dupa bunul plac. In curte se afla si un foisor unde va puteti servi dimineata cafeaua bucurandu-va de razele soarelui. De asemenea, este locul perfect pentru un gratar alaturi de prietenii si familia dumneavoastra.

Constructia e alcatuita dintr-un parter unde avem: o bucatarie, o baie, 3 camere de 27 mp, 17 mp., respectiv 19 mp. si un etaj format din 2 dormitoare si 2 camere folosite momentan ca sediu de firma, respectiv biblioteca, o baie si 2 balcoane.

Suprafata totala utila a casei este de 200 MP la care se adauga un garaj spatios suficient pentru 3 masini ( sau 2 limuzine) si la subsol, o pivnita incapatoare, numai buna pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Este o zona foarte cautata, intrucat este usor accesibila atat dinspre centura cat si dinspre Str Nufarului. In imediata apropiere gasiti tot ce e nevoie: magazine, banci, fast food-uri, parcul Salca si Centrul Comercial Lotus fiind la mai putin de 1 km. Tot in aceasta zona, primaria are in plan construirea mai multor terenuri de sport (basket, tenis de camp, fotbal).

In cazul in care proprietatea respecta cerintele dumneavoastra, va rog sa ne contactati la nr 0724109780 si sa stabilim o intalnire.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare