Vila frumoasa in Pipera - Voluntari

350.000 € (1.207 €/mp)
  • Voluntari, Nord
  • ID proprietate: RMX2208

Caracteristici


suprafaţa utilă290 mp suprafaţa construită350 mp suprafaţa teren300 mp camere7 dormitoare5 etajeP+2E+M băi4 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la12.10.2017

Descriere


Doresc sa va prezint o proprietate eleganta, bine pozitionata, intr-o zona de interes din imediata apropiere a capitalei, zona ce are ca vecinatati paduri si lacuri. Vila este situata intr-un complex rezidential ofertant, cu piscina, gradinita, loc de joaca, control acces si paza, restaurant, salon cosmetic. La intrarea cartierului exista statie de autobuz ce face legatura cu orasul.
Proprietatea este un camin primitor si luminos, modern finisat, cu spatii generoase ce satisfac exigentele unei familii moderne in ceea ce priveste confortul si utilitatea. Pozitionarea intr-un cartier rezidential ii sporeste potentialul prin facilitatile oferite, cum ar fi curatenie, dezapezit, siguranta, etc.
Curtea si terasa vilei asigura spatiul perfect pentru o petrecere cu prietenii, locul potrivit de joaca in siguranta al copiilor sau pur si simplu refugiul atat de necesar pentru a savura o cafea. Suprafata totala de 300 mp din care libera circa 180 mp.
In plus proprietatea dispune de garajul mult dorit pentru masina dvs. cu o suprafata generoasa de aprox. 24 mp astfel, avand posibilitatea de depozitare pe langa parcajul propriu-zis.
Vila are 3 niveluri, parter, etaj si mansarda in suprafata totala de 350 mp construiti. Parterul beneficiaza de o impartire practica a spatiului. Livingul este dispus alaturi de bucatarie pe partea din spate a casei, respectiv cu acces direct la terasa. In partea din fata a casei avem o camera independenta cu baie de serviciu, camera ce poate fi utilizata fie ca birou, fie camera de oaspeti.
La etaj avem 3 dormitoare, 2 bai si un dressing spatios. Mansarda poate fi utilizata ca un apartament de sine statator avand zona de bucatarie, 2 dormitoare, living si baie cu dus.
Proprietatea mai sus prezentata este o proprietate ofertanta, practica si bine pozitionata in piata ca pret, avantaje ce o recomanda ca o buna investitie.
Pret de listare 270.000 Euro, putin negociabil.

Va asteptam cu drag sa vedeti cum rasare soarele prin ferestrele noastre!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Piscină exterioară Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare