Vanzare vila construita in 2012 Bucuresti langa Metrou 1 Mai

270.000 € (1.588 €/mp)
  • Bucuresti, Chibrit
  • ID proprietate: RMX10421

Caracteristici


suprafaţa utilă170 mp suprafaţa construită200 mp suprafaţa teren220 mp camere7 dormitoare4 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la30.07.2018

Descriere


Va prezentam o vila deosebita la vanzare construita in anul 2012 in zona Bd. Mihalache, la cateva minute de piata Domenii, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a statiei de metrou 1 Mai, a mai multor magazine, scoli si gradinite. Proprietatea a fost finalizata in 2012, este dispusa pe S+P+1E, are 200 mp construiti si 170 mp utili , cu un garaj de 22 mp si 220 mp de teren. Subsol: pivnita cu rafturi pentru depozitare; Parter: living, dining, bucatarie mobilata si utilata, 3 dormitoare, 2 bai, garajul; Etaj 1: 2 camere mari, o baie si spatii pentru depozitare.Proprietatea a fost bine intretinuta si benefciaza de toate utilitatile iar gradina este frumos amenajata, matura, cu plante ornamentale si brazi, o banca, balansoar, alei de acces si gratar. Dotari si finisaje: poarta de acces garaj actionata prin telecomanda, centrala termica, bucatarie complet mobilata si utilata, aer conditionat, ferestre cu geam termopan si rulouri exterioare, usa metalica, cabina de dus si cada cu hidromasaj, gresie, faianta, parchet.
Constructia este solida si foarte bine executata d.p.d.v tehnic ( exista fotografii din timpul realizarii ). Datorita pozitionarii, a suprafetei si a compartimentarii, proprietatea este potrivita atat pentru rezidenta, dar si pentru activitate de birouri sau destinatie mixta. Va asteptam la vizionare iar pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare