Oportunitate, Casa cu teren 1050 mp, Centrul Brasovului

275.000 €
  • Brasov, Blumana
  • ID proprietate: RMX15186

Caracteristici


suprafaţa utilă328 mp suprafaţa construită410 mp suprafaţa teren1050 mp suprafaţa curte1050 mp camere7 dormitoare6 etajeD+P+1E+Pod băi4 anul construcţiei1960 tip imobilcase actualizat la07.05.2018

Descriere


Va propun spre vanzare o proprietate in zona Brasovul Vechi, in apropiere de multiple puncte de interes, cu teren de 1050 de metri patrati.
Imobilul este compus din 3 apartamente, cu intrari si utilitati separate, dupa cum urmeaza:
-un apartament se afla la demisolul inalt, cu lumina naturala, format din 3 camere, bucatarie, baie, beci mare, debara, cu centrala proprie si o suprafata totala 136 metri patrati.
- Al doi-lea apartament este la un parter inalt , format din 3 camere mari, 2 bai, bucatarie, 2 holuri, cu posibilitate de mansardare, centrala proprie,si o suprafata totala de 136 metri patrati.
- Al trei-lea apartament este format dintr-o garsoniera generoasa decomandata, compusa din camera, bucatarie, baie si este pozitionata la etajul 1, peste garaje, cu posibilitatea de mansardare, centrala proprie si o suprafata totala de 56 metri patrati.
Fiecare locuita se poate folosii complet separat cu toate utilitatile separate pentru 3 familii.
Avantajele acestei proprietati sunt terenul generos, de 1050 mp, zona linistita de case si amenajarea acesteia dupa bunul plac al noului proprietar.
Pentru mai multe detalii si vizionari ma puteti contacta via e-mail sau telefon.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare