Vila de lux zona Aurel Vlaicu

155.000 € (431 €/mp)
  • Satu Mare, Aurel Vlaicu
  • ID proprietate: RMX14186

Caracteristici


suprafaţa utilă360 mp suprafaţa construită400 mp suprafaţa teren1300 mp suprafaţa curte900 mp camere7 dormitoare4 etajeP+1E+M băi3 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la13.02.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare o proprietate deosebita situata in zona bulevardului Aurel Vlaicu intr-o zona verde si linistita de case cu acces facil spre zonele de interes ale orasului si toata infrastructura (drum asfaltat, iluminat stradal) deja existenta pana la limita de proprietate. Dispunere: P+E cu o compartimentare bine gandita cu living generos si bucatarie deschisa,contina in total 6 camere la parter 2 bai incapatoare.

In suprafata utila de 360mp se intinde pe o suprafata totala de teren de 1300mp si dispune de terasa in suprafata de aproximativ 50mp. Constructia finalizata in 2016 este una moderna, cu o structura P+E si o compartimentare eficienta si functionala, gandita in amplu. Proprietatea are un grad de insoririre foarte ridicat.
Arhitectul impreuna cu proprietarul au gandit o locuinta extrem de functionala, moderna, cu un exterior minimalist, terasa generoasa, elemente de design , iluminat ambiental de cea mai buna calitate, si garaj generos. Casa este dotata cu tehnologie de ultima ora ce se aliniaza cu succes ultimelor trend-uri in design si tehnologie ca de exemplu jaluzele electrice, iar finisajele, corpurile de iluminat si elementele de mobilier sunt achizitionate de la companii renumite in lumea designului de interior.

Spatiul exterior este gandit ca o zona completa de relaxare, in care arbustii si vegetatia asigura intimitate fara a fura insa din panorama incantatoare ce inconjoara practic proprietatea. In imediata vecinatate a casei regasim zona de barbecue.

Mai multe detalii casa individuala in zona Aurel Vlaicu - Satu Mare, ID intern: 1448.

Burdea Barbu 0744676034

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare