EXCLUSIVITATE! Vanzare vila de exceptie in A Muresanu

592.000 € (1.873 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX156
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă316 mp suprafaţa construită380 mp suprafaţa teren806 mp camere7 dormitoare4 etajeD+P+1E+M băi4 anul construcţiei1998 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o vila de exceptie, situata intr-o zona exclusiva de case a cartierului Andrei Muresanu. In vila cu multa personalitate, ai impresia de "acasa" din clipa in care treci pragul!
Cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si bine vitrate, cu regim de inaltime D+P+E+M, suprafata utila de 316 mp, teren aferent de 806 mp, oferta este deosebita ca pret si calitate!
Demisolul are garajul cu deschidere automata si acces direct in casa, o spalatorie si o incapere pentru depozitare la rece.
Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, bucataria cu loc de luat masa, un salon mare si bine vitrat cu iesire pe terasa casei si casa scarii care conduce la mezanin unde este un birou spatios si o baie de serviciu.
Etajul casei este destinat zonei de odihna si are 3 dormitoare spatioase si primitoare, 2 bai modern utilate, o terasa si un balcon.
Mansarda este formata dintr-un birou, o camera de oaspeti, un dressing incapator si o baie.
Curtea si gradina sunt amenajate profesionist cu plante perene, arbusti ornamentali, pomi fructiferi si copaci care dau un farmec aparte spatiului si infrumuseteaza locul.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare