Proiect deosebit, casa de vanzare 7 camere, Harman

140.000 € (667 €/mp)
  • Harman
  • ID proprietate: RMX8435
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită290 mp suprafaţa teren1000 mp suprafaţa curte1000 mp camere7 dormitoare4 etaje1S+P+1E+M băi3 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la07.05.2018

Descriere


Va propun spre vanzare o proprietate materializata printr-o casa la gri in exterior si alb in interior, situata in Comuna Harman, aflata pe strada Pr. Greceanu, foarte aproape de toate punctele de interes ale comunei. Imobilul propus spre vanzare are o structura deosebita, diferita fata de proiectele existente pe piata. Avand o suprafata utila de 250mp amplasata pe un teren de 1000mp.
Imobilul se desfasoara pe o suprafata construita de 290mp, avand urmatoarea compozitie, la parter living generos de 24mp, bucatarie, dinning, un grup sanitar, terasa foarte mare cu acces direct in spatele casei spre gradina, la etaj sunt 4 dormitoare (dintre care unul este matrimonial cu dressing si baie propie) grupul sanitar ce deserveste celelalte 3 dormitoare si accesul in mansarda open space ce se face pe o scara de fier forjat. Suprafata utila a parterului este de 77mp iar la etaj este de 95mp, mansarda open space de 38 de metri patrati si beciul de 30 de metri batrati. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, printre care caramida Porotherm de 35cm montata pe latul acesteia, peretii interiori sunt tencuiti, geamurile sunt de tip termopan, producator Salamander cu 3 foi de sticla si sistem Rotto. Hidroizolatia si polistirenul folosit in izolatia exterioara sunt marca Sika.
Proprietatea are beci, in suprafata de 30mp.
Imobilul se vinde la stadiul de alb la interior si gri la exterior, portile de acces in proprietate si balustrada casei scarii din fier forjat, impreuna cu proiectul autorizat.
Pentru mai multe detalii si vizionari, ma puteti contacta via e-mail sau telefonic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare