Casă de vanzare zona Andrei Muresanu COMISION 0%

525.000 € (1.750 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX11467
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă300 mp suprafaţa construită357 mp suprafaţa teren720 mp camere7 dormitoare4 etajeD+P+Pod+M băi2 tip imobilcase actualizat la27.06.2018

Descriere


Comision 0% pentru cumparator! RE/MAX Best oferă spre vînzare o casă cochetă amplasată într-o zonă liniștită a cartierului Andrei Mureșanu, cu acces ușor spre centrul orașului.
Imobilul are o suprafață utilă de 300 mp și este dispus pe patru nivele resprectiv: demisol, parter, mansardă și pod. La demisol se află situat garajul, alături de două spații pentru depozitare, casa scării și un hol. Parterul casei te întâmpină, printr-un hol generos, cu o atmosferă primitoare pusă în evidență de spațiul și luminozitatea zonei de zi. Livingul, cu ieșire pe terasă, este foarte funcțional datorită acoperirii cu zona de dining, în continuare fiind bucătăria cu o cămară. Atmosfera caldă este susținută de prezența șemineului, precum și a barului, motiv pentru care este locul ideal de petrecere a timpului liber în familie. Tot la acest nivel mai sunt două camere, baie și holul cu acces la casa scărilor. La nivelul superior se regăsesc 3 dormitoare, un dressing, o baie spațioasă, un loc de depozitare, hol, un balcon si o terasă, loc minunat pentru plajă în timpul verii.
Punctul forte al proprietății îl reprezintă terenul aferent din jurul acesteia, resprectiv cei 720 mp. Astfel în fața vilei este o curte pavată, în vreme ce partea din spate constituie un mediu propice de relaxare în natură, dispunând de mult spațiu verde, ceea ce asigură intimitatea dorită. De asemea in sustinerea mediului dorit tot aici mai exista un grill si posibilitatea amenajarii terenului in functie de nevoile cumparatorului.
Calitatea reprezentând o necesitate, fundația casei este realizată din beton, ulterior, zidăria din cărămidă, iar acoperișul este șarpantă învelită cu țiglă. În susținerea confortului termic construcția este izolată, are centrală termică și geamuri termopan.
Imobilul dispune de o poziționare privilegiată, fiind într-o zonă rezidențială, astfel încât în imediata apropiere a acestuia se afla parcuri de joacă pentru copii, gradinița, supermarketuri, precum și acces facil la mijloacele de transport în comun.
Pentru mai multe detalii si pentru o posibila vizionare astept sa ma contactati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare