Vila cu piscina de inchiriat in cartierul ZORILOR

1.900 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Zorilor
  • ID proprietate: RMX11636
Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă360 mp suprafaţa construită432 mp suprafaţa teren1000 mp camere7 dormitoare5 etajeD+P+1E+Pod+M băi4 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la19.02.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune la inchiriere o vila cu adevarat deosebita in Cluj-Napoca.
Avantajul, acestei proprietati este felul in care a fost conceputa dpdv al compartimentarii, intrucat vila permite o multime de variante de decoruri si amenajari, iar fiecare proprietar poate face acest lucru dupa propriul gust si stil. Suprafata mare a terenului din dotare si a gradinii special amenajata, este un alt avantaj al acestei proprietati.
Un alt aspect important, este faptul ca are suprafete vitrate generoase si este foarte inalta. Astfel, atat incaperile de la parter cat si cele de la etaj sunt inundate de lumina naturala.
Vila are o compartimentare foarte interesanta si utila. La parter zona comuna si cea mai des folosita de o familie este livingul. Acesta este reprezentat de locul de ședere, cu canapeaua orientata catre semineu iar in spatele acestei zone este amenajata o zona de zi oarecum, astfel incat sa se creeze o limita despartitoare intre acestea doua. De aici se iese pe o terasa orientata in spatele casei catre piscina exterioara.
Tot la parter se afla o zona de luat masa dar si o bucatarie mare inchisa, cu acces pe terasa din spatele casei, o camara de alimente o baie cu cabina de dus.
Ceea ce difera aceasta vila de multe altele este functionalitatea ei.
Vila are o terasa pe care se poate iesi din living, una pe care se iese din dormitorul matrimonial de la etaj, o alta pe care se poate iesi din bucatarie, foarte potrivita pentru stat la soare, citit sau alte activitati relaxante. Decorul casei se poate oricand schimba daca se doreste acest lucru, insa vila permite o multime de alte stiluri de amenajare.
Accesul la proprietate se face pe o poarta cu inchidere centralizata si interfon. Beneficiaza de sistem de securitate precum si de sistem de climatizare.
Va recomand sa urmariti video atasat al acestei proprietati, pentru o imagine mai clara, iar pentru mai multe informatii va stau la dispozitie si va astept cu drag la vizionari!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Piscină exterioară
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare