Parcul Carol, Tineretului, mobilat si utilat modern, loc de parcare

1.400 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Cutitul de Argint
  • ID proprietate: RMX10215

Caracteristici


suprafaţa utilă285 mp suprafaţa teren250 mp camere7 dormitoare4 etajeP+1E+M băi4 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la05.02.2018

Descriere


Vila superba situata langa Parcul Carol -Cutitul de Argint, aproape de mijloacele de transport in comun, cu acces facil catre Tineretului si Piata Unirii.

Proprietatea este dispusa pe parter , etaj si mansarda, cu o suprafata totala de 301 mp, spatii generoase, luminoasa, complet mobilata si utilata modern, loc de parcare in curte.

Pe parter avem un living mare cu spatiu de luat masa, bucatarie inchisa spatioasa, dormitor, baie cu cabina de dus, camera tehnica si spalatorie, hol mare

La etaj avem un living , dormitor matrimonial cu un dressing walk-in si baie mare, dormitor pentru copii, baie, terasa.

Mansarda este compusa din un Living generos cu un dormitor, tip studio, bucatarie, baie, spatii de depozitare, terasa mare acoperita, logie.

Finisajele sunt de calitate superioara, placari cu piatra naturala superioasa, parchet din lemn masiv, ferestre din lemn stratificat cu geam de termopan.

Casa este dotata cu aer conditionat in fiecare camera, centrala proprie cu reglaj programabil pe fiecare etaj,sitem de alarma.

Proprietatea dispune de 150mp curte libera, un loc de parcare, gradina amenajata, terasa 20mp si loc de gratar.

Recomandam cu caldura aceasta vila cocheta, ce sigur va fi o oaza de liniste si relaxare dupa istovitoarele ore de munca.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Curte comună Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare