69 mp * 3 camere * COMISION 0% *Cartier Sibiu * Direct dezvoltator

53.500 € (782 €/mp)
  • Sibiu, Tineretului
  • ID proprietate: RMX16345
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă68.4 mp suprafaţa construită94.5 mp camere3 dormitoare2 etaje1+2 / P+3E+4R băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente disponibilitate2018 actualizat la14.08.2018

Descriere


O casă pentru o viață, înntr-un cartier nou din SIBIU. Un preț incredibil pentru 3 camere și aproape 70 metri pătrați, într-o zonă cu un peisaj superb!
Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din Sibiu, construit într-o zonă liniștită, cu un potențial de dezvoltare impresionant, chiar pe teritoriul orașului, este disponibil ACUM, direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%. Un număr limitat de apartamente, cu o compartimentare modernă, cu trei camere, două balocane, două băi, pot fi cumpărate la prețuri incredibile. Este ocazia perfectă pentru a vă muta cu familia într-o locuință nouă sau pentru o investiție pe termen lung.

Noul cartier se dezvoltă chiar în Sibiu, la doar 10 minute de centru, într-o zonă rezidențială, formată preponderent din locuințe private, case și vile, cu acces facil la mijloace de transport, cu o infrastructură rutieră bine dezvoltată. Blocurile au o structură P + 3 + etaj retras, cu o arhitectură modernă, cu o volumetrie îndrăzneață, care oferă un avantaj viitorilor proprietari printr-o compartimentare pragmatică și în același timp elegantă. Toate apartamentele sunt decomandate și pot fi compartimentate GRATUIT după preferințele proprietarilor. Balcoanele și terasele sunt oferite, de asemenea, BONUS, fără să fie incluse în suprafața utilă plătită, iar fiecare locuință va avea INCLUS un loc de parcare. Accesul este securizat în fiecare bloc, cu interfon.

Calitatea construcțiilor este una de nivel ridicat, fiind utilizate doar materiale și componente ale mărcilor recunoscute (cărămidă POROTHERM, ferestre REHAU etc.). Dezvoltatorul are o experiență și o reputație fără cusur în piața imobiliară din Sibiu.

Apartamentele cu 3 camere sunt în număr limitat și oferă suficient spațiu pentru o familie numeroasă, în care atât adulții, cât și copiii își pot petrece timpul în propria cameră sau alături de cei dragi, în living, bucătărie sau pe unul din cele două balcoane. Acestea două sunt oferite gratuit de dezvoltator, deorece nu intră în prețul pe metru pătrat. Cele două balocane ridică spațiul util la aproape 80 de metri, accesul fiind disponibil din living sau din bucătărie, în funcție de tipul de apartament. Practic, la mai puțin de 700 euro pe metru pătrat puteți face o investiție care în câțiva ani se va dubla.

Paleta de apartamente din acest ansamblu este potrivită pentru toate gusturile:
Lista de apartamente disponibile:

Apartament - 2 camere cu balcon - 44 mp utili - 35.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon - 48,02 mp utili - 38.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon - 50,44 mp utili - 40.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon + terasă - 48,58 mp utili + terasă plus balcon 41,5 mp - 46.000 euro
Apartament - 2 camere cu balcon plus 2 terase - 51,82 mp + terase 40,66 mp - 49.000 euro
Apartament - 3 camere cu balcon - 68,4 mp - 53.500 mp
Apartament - 3 camere cu balcon - 70,1 mp - 55.000 mp

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare