Exclusiv RE/MAX Grup de Lux, comision zero, hala zona Plevnei, 3433mp teren

520.000 € (776 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Bulgaria
  • ID proprietate: RMX4398
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă670 mp suprafaţa teren3433 mp etajeParter / P băi3 tip imobilspatii-industriale actualizat la03.05.2018

Descriere


RE/MAX va propune spre vanzare ansamblu industrial unic pe piata imobiliara a orasului Cluj.
Pozitia imobilului si frontul la un drum principal, pozitioneaza proprietatea ca fiind foarte importanta strategic in zona Plevnei-Campina.
Ansamblul este compus din zona de hala, vestiar si sala de mese si o zona administrativa pe doua nivele.
Suprafata totala al constructiei este de aproximativ 670mp dupa cum urmeaza:
-suprafata hala 348mp parter;
-structura metalica hala 116mp;(in interiorul halei este pozitionata structura cu acces prin intermediul unei scari metalice)
-birouri parter 75mp;
-vestiar, sala de mese 65mp;
-birouri etaj 67mp.
Suprafata totala de teren este 3433mp, toata proprietatea este ingradita. In jurul constructiei, curtea este pavata si amenajata pentru locuri de parcare si zona de incarcare/descarcare.
Frontul la drumul principal este de aproximativ 23m, expunerea cladirii este accentuata de o fatada moderna in zona administrativa.
Hala este construita pe structura metalica, inchideri din panouri sandwich, pardoseala este cu vopsea epoxidica.Constructia dispune de 4 usi de acces marfa in partea din spate, 1 acces marfa in partea din fata si un acces la zona administrativa.
Zona de hala comunica cu zona administrativa, dar in acelasi timp se pot desfasura doua activitati independente fara a se intersecta fluxurile specifice activitatilor desfasurate in acest tip de constructie.
Hala este dotata bineinteles cu toate utilitatile, inclusiv curent trifazic.In interiorul halei exista sistem de incalzire cu tuburi radiante. In zona administrativa sistemul de incalzire este asigurat prin intermediul unei centrale termice pe gaz. Zona administrativa de la etaj este dotata suplimentar si cu sistem de aer conditionat.
Tinand cont de suprafata generoasa a terenului, exista posibilitatea de extindere a constructiei actuale tot pe segmentul comercial/industrial.
Pozitia este ideala atat pentru angajati cat si pentru colaboratori, exista mijloace de transport in comun si acces rapid spre centru sau celelalte zone a orasului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Irigații
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare