Casă / Vilă cu 6 camere în zona Schei

219.000 € (969 €/mp)
  • Brasov, Schei
  • ID proprietate: RMX10059
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă226 mp suprafaţa construită291 mp suprafaţa teren251 mp camere6 etajeP+1E+Pod+M băi4 anul construcţiei1982 tip imobilcase actualizat la16.07.2018

Descriere


Va ofer spre vanzare o proprietate situata intr-o zona linistita din Schei, un vechi cartier al Brasovului care este un veritabil obiectiv turistic, locul în care a luat fiinţă legenda Junilor, o tradiţie care astăzi este unică în lume. Scheiul este o suburbie pitoreasca a orasului vechi, un loc incarcat de istorie, unde gasim si prima scoala romaneasca infiintata in 1495 in curtea bisericii ‘’Sfantul Nicolae’’.
Inconjurat de paduri, Scheiul este asezat, pe coastele dealurilor si pe mai multe vai stramte, in partea vestica a orasului vechi. Fiind o zona linistita cu interes turistic, proprietatea pe care o propun spre vanzare se poate preta foarte bine si pentru o afacere de genul ‘’Aparthotel’’.
Proprietatea propusa se afla pe strada Vasile Saftu si este situata pe o parcela de 251 mp cu un regim de inaltime de P+M.
Parterul are o suprafata de 141,5 mp utili, fiind compus din 3 camere, 2 bai, 1 bucatarie si un hol. Tot la parter, dar cu intrare din curte, mai gasim: camera tehnica, o incapere folosita pentru depozitare, o toaleta de serviciu si o magazie de scule.
Mansarda are o suprafata de 84,7 mp utili si este compusa din: 2 camere, 1 hol, o bucatarie si o baie. Tot la etaj, dar cu intrare din curte, mai gasim un dormitor cu baie proprie.
Proprietatea are un pod pe toata suprafata casei si doua garaje din care unul este prevazut cu un canal pentru servisarea masinii.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic sau prin e-mail.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare