EXCLUSIVITATE! Vanzare casa individuala in zona Lazaret

109.000 €
  • Sibiu, Lazaret
  • ID proprietate: RMX3925
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă188 mp suprafaţa construită230 mp suprafaţa teren360 mp camere6 etajeD+P+1E+Pod băi1 anul construcţiei1950 tip imobilcase actualizat la05.04.2018

Descriere


RE/MAX XUX ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE si COMISION 0% o proprietate imobiliara in zona Lazaret.

Proprietatea imobiliara este compusa dintr-un imobil individual D+P+1E+Pod construit in 1950, cu teren in suprafata de 360mp si o magazie. Prin casa scarii se face accesul la toate nivelele. La demisol se regaseste pivnita realizata din caramida cu plafon boltit. Parterul a fost folosit ca spatiu comercial si are si acces stradal. Este compus din 3 camere, zona de spatiu comercial si o camera pe post de magazie. Poate fi folosit si ca spatiu de locuit. La etaj regasim 3 camere semidecomandate, bucatarie si baie. In podul casei exista posibilitatea de mansardare.

Pozitia proprietatii faciliteaza accesul catre toate punctele de interes public ale orasului. In apropiere se gasesc unitati de invatamant, biserici, centre comerciale, magazine si statii de autobuz. In centrul istoric se poate ajunge cu masina in 8 min (3.4km), pe jos in 20 min (2km) sau chiar si cu autobuzul.

Imobilul poate avea destinatie mixta comerciala la parter si rezidentiala la etaj. Poate fi pretabil si la impartirea spatiului locuibil in mai multe apartamente.

Pentru detalii suplimentare, contactati-ma, va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare