De vânzare vilă cu priveliște spectaculoasă în Gruia

363.000 € (1.134 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX5214
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă320 mp suprafaţa construită384 mp suprafaţa teren511 mp camere6 dormitoare5 etajeP băi4 anul construcţiei2013 tip imobilcase disponibilitate30 zile actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă prezintă spre vânzare în exclusivitate și fără comision la cumpărător o proprietate minunată într-o zonă foarte bine cotată din Cluj-Napoca..
Cu o alură sobră și un aspect masiv de casă bine așezată, vila din imagini reușește să combine într-un mod echilibrat confortul metropolitan și avantajele unei construcții de vacanță. Elegantă, "caldă" și confortabilă în interior, locuința beneficiază la exterior de o curte frumoasă, dar și de o terasă generoasă.
O prezentare video a proprietății o găsiți aici: https://www.youtube.com/watch?v=oGSD-S9PrA8
Terenul, cu o suprafață de 511 mp și o deschidere de 30 ml, i-a atras în mod deosebit pe proprietari pentru intimitatea și liniștea pe care o oferă. Datorită poziționării privilegiate, vila are o priveliște cu adevărat spectaculoasă, de care proprietarii se pot bucura din plin, iar locul perfect din care se poate admira peisajul este terasa de la etajul retras. Astfel, vila fiind situată aproape pe culmea dealului din Gruia, înconjurată de alte proprietăți frumoase, oferă acest avantaj cum rar mai găsești astăzi în Cluj.
Poziționarea construcției pe teren răspunde scopului inițial de a maximiza suprafața rămasă liberă pentru o curte generoasă. In același timp, prin prezența pereților masivi, se dorește protejarea locatarilor de orice zgomot exterior, dar și "apropierea" cumva a locuinței de către vecinii din spate, având în vedere că cele 2 unități sunt lipite, iar acest lucru ajută la intimitatea proprietarilor și îi ferește de privirile vecinilor sau ale trecătorilor.
Locuința este construită din cărămidă și se ridică pe 4 niveluri (D+P+E+ER).
La parter zona de living se îmbină frumos cu zona de bucătărie, însă separată cumva de dining. Iar colțul preferat al familiei este lângă șemineu, un spațiu cumva continuu de la bucătărie cu trecere spre living, un lucru excelent pentru o mamă care-și poate oricând supraveghea copiii acolo sau pentru o gazdă atunci când gătește ceva pentru musafiri, bucurându-se în același timp de prezența acestora în această zonă. Bucătăria are un design exclusiv modern, oferit nu doar de linia mobilierului ci și de electrocasnicele încorporate. Aflat parcă la mijlocul stilului clasic și a celui modern, diningul asigură o trecere lentă între zona de bucătărie și locul de luat masa.
La etaj există 3 dormitoare și o baie, dintre care dormitorul matrimonial are o baie proprie.
La etajul retras există încă 2 camere și o baie. Aici se poate amenaja un birou frumos cu o priveliște extraordinară și o cameră de oaspeți, de exemplu sau o cameră de hobby.
Demisolul casei permite o mulțime de idei, deoarece are câteva încăperi utile oricărei familii.

Așadar, dacă vă încântă măcar jumatate din ce ati citit mai sus, sunați-mă chiar acum pentru mai multe detalii sau o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Irigații Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare