Vila cu panorama deoasebita in Grigorescu

360.000 € (1.065 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX16330
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă338 mp suprafaţa construită461 mp suprafaţa teren685 mp camere6 dormitoare4 etajeP băi4 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la25.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
REMAX Exclusive va ofera la vanzare o vila deosebita situata in cartierul Grigorescu, pe o strada linistita, cu putin trafic si cu o priveliste deosebita. Casa frumoasa si compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 685 mp, are suprafata utila de 338 mp si regim de inaltime D+P+2E. Felul in care demisolul a fost recompartimentat, fiind dotat cu un cuptor traditional de pizza, poate crea mediul perfect pentru o seara relaxanta alaturi de cei dragi sau un weekend in care petrecerea se poate organiza la voi acasa. Acest spatiu de recreere, impreuna cu 2 camere, bucatarie, centrala termica, holul, baie si casa scarii se intind pe toata suprafata demisolului de 89 mp.

Parterul, in suprafata de 97 mp, este format din living, dormitor cu dressing, bucatarie, camara de alimente, hol si 2 bai. Livingul, avand foarte mult spatiu vitral ofera o priveliste superba.
La etajul unu sunt 3 dormitoare spatioase, hol, 2 bai si un balcon, care de asemenea ofera o priveliste de vis.
Un plus adus proprietatii este faptul ca fiecare etaj dispune atat de CF propriu cat si de intrare separata, astfel incat poate fi impartita pe apartamente.
De asemenea apartamentul de la etajul 2 care este semifinisat ofera noilor proprietari posibilitatea de a-l amenaja dupa propria personalitate si bunul plac. Tot aici se afla si o terasa spatioasa, de unde se poate admira natura din fiecare anotimp, in toata splendoarea ei.
Terenul aferent dispune de un foisor cu loc de gratar, unde puteti sa va retrageti in fiecare seara pentru a scapa de agitatia orasului. Proprietatea dispune si de un garaj spatios.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare