EXCLUSIVITATE! Vanzare casă cu 5 camere în cartierul Gheorgheni

260.000 € (1.368 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX11593
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă190 mp suprafaţa construită228 mp suprafaţa teren403 mp camere6 dormitoare3 etajeP+Pod+M băi3 anul construcţiei1939 tip imobilcase disponibilitate2 luni actualizat la30.05.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Grup de Lux ofera la vanzare intr-o zona asezata si frumoasa a cartierului Gheorgheni, o casa individuala cu 5 camere si teren aferent de 403 mp. Constructia solida pe fundatii de beton, in regim parter + mansarda, are 190 mp utili si o compartimentare functionala, iar faptul ca este situata in apropierea mai multor magazine, institutii, mijloace de transport in comun ii aduce plus valoare.
Parterul casei este format din holul de acces, 4 camere spatioase, o bucatarie, un antreu, o baie, un WC de serviciu si casa scarii.
Mansarda cu doua cai de acces (una direct din exterior) are in componenta un hol de distributie, 2 dormitoare, o baie, iar ambele dormitoare au balcon.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul tuturor membrilor sai.
Va asteptam cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare